A 2018-AS  21+  (felnőtt)
Szentjánosbogár Lelki Napok
(helyszín szervezés alatt), 2018. július 19-22.
Kedves 21+ Felnőtt Bogár és Érdeklődők!
Jelentkezési információk hamarosan!

Jelenleg nem aktív az online jelentkezés.
Figyelem! Mivel még nem aktv a jelentkezés, alább lehetnek hibás, elavult, vagy csak részlegesen frissített információk. Ha már nem látszódik ez az üzenet, akkor frissült az információs oldal.
 • Helyszín: (helyszín szervezés alatt)
 • Időpont: 2018. július 19-étől 22-éig
 • Korosztály: 1997-ban vagy előtte születettek (21+ év)
 • Téma: ... (később)
 • Jelentkezési határidő: június 30-ig
 • Részletek, és jelentkezési lap: hamarosan...
A tábor költsége: 10500,– Ft. (csütörtöktől vasárnapig).
A jelentkezési lapokat 2018. június 30-ig küldd el emailben (bogartabor@gmail.com),
vagy elsőbbségivel postázd el a Szentjánosbogár KHE 1085 Budapest, Horánszky u. 20. címére!
Lehetőséged van arra, hogy online kitöltsd és e-mailben küldd el az így kapott PDF-et,
vagy letöltsd a Word fáljlt, és azt küldd kitöltve, bescannelve a fenti emailcímre.
Ugyanezeket postán feladva, vagy postaládánkba dobva is eljutthatod hozzánk.
Fontos tudnivalók:
 1. A tábor résztvevőinek zömét a szentjánosbogár lelki napok csoportvezetői alkotják, de szeretettel várjuk a közösség iránt érdeklődő, 21 évnél idősebb fiatal felnőtteket is.
 2. Arra kérünk, hogy akkor jelentkezz ebbe a táborba, ha már betöltötted, vagy idén (2018.) betöltöd a 21. életévedet.
 3. Mivel minden évben előfordul, hogy a jelentkezés ellenére valaki mégsem tud eljönni a táborba, viszont lennének mások a várólistán, akik jönnének helyette, ezért nyomatékosan kérlek, hogy jelezd rögtön telefonon (30/743 5860) vagy e-mailben (iroda@szentjanosbogar.hu), ha visszamondod a táborban való részvételedet!
 4. A jelentkezési lap beküldése automatikusan jelentkezésnek számít. Ha a tábor betelt, ezt telefonon jelezzük a későn jelentkezőknek. További tudnivalók a táborról (indulás, visszatérés, egyebek) a tábori levélben lesznek, amelyet minden jelentkező július 7-ig e-mailben kap meg. Amennyiben július 7-ig nem érkezik meg Hozzád a tábori levél, jelentkezz a fenti számon a Szentjánosbogár Irodában, mert ez azt jelenti, hogy valószínűleg nem kaptuk meg a jelentkezési lapodat.
 5. Mivel táborunk lelkigyakorlat is, ezért arra kérünk, hogy a tábor ideje alatt csak a megadott keretek közt dohányzol ill. nem fogyasztasz alkoholt, és figyelsz másokra, magadra.
 6. Tábor egész idejére szeretettel várunk, közbeni becsatlakozásra nincs mód.
Kitöltési útmutató:
 • Töltsd ki a kérdőív fülön az összes mezőt (a *-osak, ill. halvány pirosas hátterűek kötelezők).
  Ahol jelzi, javítsd a hibát.
  • A kérdőívben található beviteli mezőkben ellenőrzés történik a mező elhagyásakor. Ha hibás vagy hiányos a bevitt adat, egy rövid piros üzenet fogja jelezni a mező fölött, hogy mit várunk el.
  • Ha ezek alapján mégsem vihető be a helyes információ (pl. külföldi jelentkező esetén az irányítószám nem feltétlenül 4 számjegy lesz), akkor ezt valahol másik mezőben jelezd, pl. alul az Egyéb-nél.
  • További hibák esetén a gabroszKUKACgmailPONTcom email címen lehet segítséget kérni, vagy egyáltalán szólni a hibáról.
 • A [Ellenőrzés és PDF letöltése] gombra kattintva, utólagosan is ellenőrzi a hibákat. Ha nincs hiba, elindul a kitöltött adatokkal generált PDF letöltése, ha van hiba, egy üzenet jelzi azt.
 • Alul a [Mentés] gomb akkor lehet hasznos, ha szükség volna a bevitt adatok ideiglenes mentésére (pl. félbe kell hagyni a kitöltést, vagy testvérnek is hasonló adatokkal kellene kitölteni).
 • Ezen böngészőhöz tárolt kitöltött adatok elfelejtésére szolgál a [Törlés] gomb.

További súgók:
 • Születési idő: Kattints rá a naptár ikonra vagy a mellette levő mezőbe, és lenyílik egy naptár a mező alatt vagy fölött. Ebben navigálj a megfelelő dátumhoz, majd kattints a napra.
  Megjegyzés: Az évek listája azért korlátozott, mert a lelki napok csak egy adott korosztálynak szól. (A részleteket lásd a Jelentkezési információk fülön.)
 • Telefon: A mezőkbe csak számok kerülhetnek, vagy "-" jel(ek). Egy szülői mobilszám megadása kötelező, a másik üresen hagyható.

Az online jelentkezés kitöltéséhez legalább 1024 pixel széles képernyőméret szükséges. A legtöbb böngésző támogatott (IE 7.0+, Firefox 3.6+, Safari 5.0+, Opera 10+, Chrome). Ha mégsem működne helyesen az oldal, javaslunk egy újabb böngészőt, leginkább Chrome-ot.

Előfordulhat, hogy a letölthető illetve a kitöltött, generált PDF hibásan jelenik meg: pl. az üres jellapon nem jelenik meg a jelölőnégyzet a jóváhagyásnál alul, vagy a kitöltött, generált PDF-ben az ékezetek nem látszódnak. Windowsban, Firefox böngészővel tapasztaltunk már ilyet. Erre az a megoldás, hogy nem a Firefox beépített PDF-megjelenítőjét kell használni, hanem letölteni a dokumentumot és megnyitni. Ennek beállítása: Eszközök Beállítások Alkalmazások (fül) keress rá a PDF-re és a Művelet oszlopban állítsd át, hogy ne "Előnézet Firefoxban" legyen, hanem "Fájl mentése" majd Bezárás.

Várunk sok szeretettel!

 
Év:
"Az Isten küld, testvéreim, Tinéktek,
Hogy sugarai eleven tüzét,
Amik Arcáról a szívembe égtek,
Sugározzam csendesen szerteszét,
A Testvéreknek, kik az éjben járnak,
Az Isten küldött, szentjánosbogárnak."
Sík Sándor

"Rossz voltam, s te azt mondtad, jó vagyok.
Csúf, de te gyönyörűnek találtál.
Végig hallgattad mindig, amit mondtam.
Halandóból így lettem halhatatlan."
Pilinszky János: Átváltozás
(Ha valami hibásan látszódna, nyomj egy frissítést/F5-öt, mert frissülhetett az oldal. A böngészők gyorsítótárazzák az oldalakat, ám ha azok frissülnek, gyakran csak F5-tel frissül a gyorsítótár. További hibákért elnézést.)