A 2018-AS SZENTJÁNOSBOGÁR IFI LELKI NAPOK
ONLINE JELENTKEZÉSI ÍVE
Kaposvár, Ságújfalu, 2018. július 8-14.
A 2018-as ifi lelki napok ideje elmúlt, így minden alábbi információ archívum jellegű.
1997-2001 *
Lakcím:
Telefon:
+ - -
+ - -
 
- Válassz!
Kedves jelentkező, a Szentjánosbogár Közösség a katolikus hitben élők közössége, lelki napjainkon Jézus tanítása szerint igyekszünk élni, és naponta van szentmise. A hitben való járatlanság nem jelent akadályt a táborainkba jutást illetően, a lenti kérdések azonban tájékoztatásul szolgálnak a csoportvezetők számára, hogy optimálisan tudjanak ezekről kommunikálni a csoporttal, és segíteni a fiatalokat a lelki életük fejlődésében.
Mennyire ismered a katolikus vallást: (pipáld ki, ha igen)
VÁLASZTHATÓ HELYSZÍNEK:
(Kérjük, rangsorold a helyszíneket, mivel a lelki napok maximális létszáma korlátozott.) *
Ragadd meg az egérrel a táborok feliratait, és húzd a megfelelő helyre!
 1. Kaposvár
.
Betelt: Ságújfalu - ide már nem tudunk több jelentkezést fogadni, csak a helyiektől, akiknek nem kell szállás, ők írják megjegyzésbe, hogy mit szeretnének!.
Figyelem!* Feltétlenül olvasd el a Jelentkezési információk oldalon a Figyelem! kezdetű részt!
* * * * * * * * * (ezt a részt szülő vagy gondviselő töltse ki) * * * * * * * * *
Telefon- vagy mobilszám, amin a lelki napok alatt értesíthetjük:
+ - -
+ - -
 
A lelki napok költsége: 11700,- forint (vasárnap délutántól szombat ebédig),
melyet a táborkezdéskor kell befizetni.
Mivel minden évben vannak, akik nem tudják kifizetni a lelki napok teljes költségét (például többen jönnek egy családból stb.), ezért szívesen veszünk akár kismértékű túlfizetéseket is. Ha szívesen segítene ezeknek a gyerekeknek, kérjük, írja a vonalra, hogy mekkora összeggel:
Ft túlfizetéssel tudok hozzájárulni.

A Szentjánosbogár KHE az adatok kezelése során a 2016/697 Ek rendelet (GDPR) szabályai szerint jár el. Az adatkezeléssel kapcsolatos tájékoztató a www.szentjanosbogar.hu/adatvedelem menüpontban érhető el.
Szülői (gondviselői) nagykorú résztvevői hozzájárulás:
„A jelentkezési lap elküldésével egyúttal kifejezetten hozzájárulok, hogy gyermekemről a Szentjánosbogár KHE fent említett programja során belső dokumentáció, valamint pályázaton elnyert támogatás elszámolása céljából, továbbá az egyesület nonprofit tevékenységének bemutatása és népszerűsítése érdekében kép- (fotó, videó) és hangfelvételek készüljenek és e felvételeket az egyesület a fenti céloknak és a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény 2.48. § (1) bekezdésének megfelelően kezelje és jelszóval védett honlapján nyilvánosságra hozza, ahogy tette ezt eddig is.”
Nyilatkozom, hogy gyermekem a 12/1991. (V.18.) NM rendelet 4.§ (1) bekezdésének megfelelően a táborozásban való részvételre egészségileg alkalmas.
Hozzájárulok ahhoz, hogy gyermekem részt vegyen a Szentjánosbogár ifjúsági Lelki Napokon 2018-ban.
Büntetőjogi felelősségem teljes tudatában nyilatkozom, hogy a fenti adatok a valóságnak megfelelnek.
Dátum: 2018.07.23.
Aláírás: ... (ki kell nyomtatni hozzá a generált, letöltött PDF-et!)
A táborvezető fokozott felelősséggel tartozik mindenkiért, ezért csak és kizárólag pontos adatokat szolgáltass. Kérjük, ellenőrizd adataid valódiságát!
A kitöltött adatok mentése/törlése ennél a böngészőnél, illetve a kitöltött lap letöltése:

Fontos! Nézd át a letöltött kitöltött jelentkezési lapot, hogy rendben van-e!
A táborvezető fokozott felelősséggel tartozik mindenkiért, ezért csak és kizárólag pontos adatokat szolgáltass. Kérjük, ellenőrizd adataid valódiságát!
Emlékeztetőül:
- Alsó korhatár: 2018. évben betöltött 17. életév (születési éved: 2001),
- Felső korhatár: 2018. évben betöltött 21. életév (születési év: 1997).
- A 21 év felettieket a 21+ táborba várjuk. Ennek időpontja: 2018. A 21+ tábor jelentkezési lapját szintén innen töltheted majd le hamarosan.


A tábor témája:  Tükör Mottó: "Szilánkos mennyország, folyékony torz tükör. Szentjánosbogarak fényében tündököl."
A tábor költsége: 11700,– Ft. (vasárnap délutántól szombat ebédig).
A jelentkezési lapot mielőbb (a postai beérkezés számít), de 2018. küldd el postán
a Szentjánosbogár KHE 1085 Budapest, Horánszky u. 20. címre elsőbbségivel!
Figyelem!
 1. Csak akkor jelentkezz a lelki napokra, ha azt tudod vállalni, hogy az elejétől a végéig ott is tudsz lenni.
 2. Mivel minden évben előfordul, hogy a jelentkezés ellenére valaki mégsem tud eljönni a lelki napokra, viszont vannak a várólistán, akik jönnének helyette, ezért nyomatékosan kérlek, hogy jelezd rögtön telefonon, ha visszamondod a lelki napokon való részvételedet! Telefonszámunk: 30/743-5860 és 30/431-0143.
 3. A jelentkezési lap postai beküldése automatikusan jelentkezésnek minősül. Ha a tábor betelt, ezt telefonon jelezzük a későn jelentkezőknek. További tudnivalók a lelki napokról (indulás, visszatérés, egyebek) a tábori levélben lesznek, amelyet minden jelentkező június 20-ig kap meg. Amennyiben ekkorra nem érkezik meg, jelentkezz a fenti számokon a Szentjánosbogár Irodában.
 4. Mivel a bogártábor nem csupán tábor, hanem legalább annyira lelkigyakorlat is, ezért arra kérünk, fogadd el, hogy a lelki napok ideje alatt nem fogyasztasz alkoholt, lehetőség szerint nem dohányzol, és figyelsz másokra, magadra. Valamint, azt kérjük, hogy akkor gyere, ha a napi egy szentmisén jó szívvel részt tudsz venni. Mivel nem kevés ember együttlétéről van szó, és tetteink sosem elszigetelt jelenségek, ezért ha úgy érzed, nem fogod tudni betartani, kérünk, ne gyere el ebbe a táborba. Ha mégis, a Lelki Napok számodra esetleg hamarabb is véget érhet.
 5. A szállás családoknál lesz. Ingyen, szívességből látnak Téged vendégül otthonaikban, senki nem fizet nekik a reggelidért, vacsorádért, és a lelki napok ideje alatt is munkába járnak, dolgoznak. Ezért csak úgy tudják vállalni a szállásadást, ha nincs éjszakai mászkálás a településen, közvetlenül az esti program befejezése után mindenki hazamegy.
Kitöltési útmutató:
 • Töltsd ki a kérdőív fülön az összes mezőt (a *-osak, ill. halvány pirosas hátterűek kötelezők).
  Ahol jelzi, javítsd a hibát.
  • A kérdőívben található beviteli mezőkben ellenőrzés történik a mező elhagyásakor. Ha hibás vagy hiányos a bevitt adat, egy rövid piros üzenet fogja jelezni a mező fölött, hogy mit várunk el.
  • Ha ezek alapján mégsem vihető be a helyes információ (pl. külföldi jelentkező esetén az irányítószám nem feltétlenül 4 számjegy lesz), akkor ezt valahol másik mezőben jelezd, pl. alul az Egyéb-nél.
  • További hibák esetén a gabroszKUKACgmailPONTcom email címen lehet segítséget kérni, vagy egyáltalán szólni a hibáról.
 • A [Ellenőrzés és PDF letöltése] gombra kattintva, utólagosan is ellenőrzi a hibákat. Ha nincs hiba, elindul a kitöltött adatokkal generált PDF letöltése, ha van hiba, egy üzenet jelzi azt.
 • Alul a [Mentés] gomb akkor lehet hasznos, ha szükség volna a bevitt adatok ideiglenes mentésére (pl. félbe kell hagyni a kitöltést, vagy testvérnek is hasonló adatokkal kellene kitölteni).
 • Ezen böngészőhöz tárolt kitöltött adatok elfelejtésére szolgál a [Törlés] gomb.

További súgók:
 • Születési idő: Kattints rá a naptár ikonra vagy a mellette levő mezőbe, és lenyílik egy naptár a mező alatt vagy fölött. Ebben navigálj a megfelelő dátumhoz, majd kattints a napra.
  Megjegyzés: Az évek listája azért korlátozott, mert a lelki napok csak egy adott korosztálynak szól. (A részleteket lásd a Jelentkezési információk fülön.)
 • Telefon: A mezőkbe csak számok kerülhetnek, vagy "-" jel(ek). Egy szülői mobilszám megadása kötelező, a másik üresen hagyható.

Az online jelentkezés kitöltéséhez legalább 1024 pixel széles képernyőméret szükséges. A legtöbb böngésző támogatott (IE 7.0+, Firefox 3.6+, Safari 5.0+, Opera 10+, Chrome). Ha mégsem működne helyesen az oldal, javaslunk egy újabb böngészőt, leginkább Chrome-ot.

Előfordulhat, hogy a letölthető illetve a kitöltött, generált PDF hibásan jelenik meg: pl. az üres jellapon nem jelenik meg a jelölőnégyzet a jóváhagyásnál alul, vagy a kitöltött, generált PDF-ben az ékezetek nem látszódnak. Windowsban, Firefox böngészővel tapasztaltunk már ilyet. Erre az a megoldás, hogy nem a Firefox beépített PDF-megjelenítőjét kell használni, hanem letölteni a dokumentumot és megnyitni. Ennek beállítása: Eszközök Beállítások Alkalmazások (fül) keress rá a PDF-re és a Művelet oszlopban állítsd át, hogy ne "Előnézet Firefoxban" legyen, hanem "Fájl mentése" majd Bezárás.
 
Év:
"Az Isten küld, testvéreim, Tinéktek,
Hogy sugarai eleven tüzét,
Amik Arcáról a szívembe égtek,
Sugározzam csendesen szerteszét,
A Testvéreknek, kik az éjben járnak,
Az Isten küldött, szentjánosbogárnak."
Sík Sándor

"Rossz voltam, s te azt mondtad, jó vagyok.
Csúf, de te gyönyörűnek találtál.
Végig hallgattad mindig, amit mondtam.
Halandóból így lettem halhatatlan."
Pilinszky János: Átváltozás
(Ha valami hibásan látszódna, nyomj egy frissítést/F5-öt, mert frissülhetett az oldal. A böngészők gyorsítótárazzák az oldalakat, ám ha azok frissülnek, gyakran csak F5-tel frissül a gyorsítótár. További hibákért elnézést.)