XIX. Métabajnokság - 2018. április 14.

2018. április 14-én, szombaton 9.00 és 18 óra között ismét megrendezzük a Szentjánosbogár Országos Métabajnokságot!

Helyszín: A megszokott óbudai Hajógyári sziget. (Kocsival a területre behajtani TILOS! A K-híd utáni parkolóban tegétek le a járműveket! Az egyesület semmilyen felelősséget nem vállal a tilosba hajtó gépkocsikért!)

Jelentkezés:

Erre a linkre kattintva jelentkeztetheted csapatod! Ha nem megy, vagy bármilyen kérdés felmerül, érdeklődni e-mailben is lehet az irodánál, Zólyomi Katánál a (bogarirodaKUKACgmailPONTcom) címen. Kérjük, írjátok meg a csapat teljes nevét, a tagok pontos névsorát (születési dátummal együtt), a kapcsolattartó nevét, e-mailjét és telefonszámát!

Amennyiben csak fél csapat jött össze, ne keseredj el, igyekszünk segíteni, de ehhez kérlek, mihamarabb küldj e-mailt a fenti címre a részletekkel.

A részvételi díjat előre kell fizetni, csapatonként egy összegben (Előlegként minimum a nevezési díj felét kérjük előre befizetni, ezt az összeget azonban nem áll módunkban visszatéríteni.) a következő bankszámlaszámra: Szentjánosbogár KHE – 11100104 18689156 35000008 (CIB Bank), amely Pest megyeieknek fejenként 800 Ft, más megyékből érkezőknek fejenként 700 Ft. (ebből a Bogár nem profitál, csak a szervezési költséget fedezi.) ha ez valamiért nem menne, jelezd Katának, emiatt ne maradjatok otthon.

Jelentkezési határidő: 2018. április 2., hétfő éjfél. A jelentkezés akkor érvényes, ha érkezik visszaigazolás e-mailben vagy telefonon, hogy jöhet a csapat. Ezt akkor kapjátok meg, ha megérkezik a pénz, ami banktól függően kb. 1-2 nap.

Feltételek: Egy csapat legkevesebb 11 fővel jelentkezhet legföljebb 4 cserejátékossal. A tagok között vegyesen legyenek lányok és fiúk, nagyjából egyenlő arányban, a legfiatalabb és legidősebb között legfeljebb 3-4 év különbséggel, (8-14 évesek között max 2 év korkülönbséggel), hogy ne legyen igazságtalan a játék a többi csapattal szemben! 

Információk: Az esemény egy napos, így a jelentkezett csapatok száma dönti el, hogy milyen formában bonyolítjuk le a Bajnokságot. Terveink szerint három korosztályba soroljuk a jelentkezőket.

Az első három helyezett érmet kap. Ezen felül a győztes csapatnak elkészíttetjük a jól megérdemelt bajnoki pólót és vándorkupát is nyer, amelyet egy évre hazavihet. 

Az idei bajnokságon még nagyobb hangsúlyt fogunk fektetni a sportszerűségre és külön fogjuk díjazni. 

Megközelítés: A Batthyány térről induló HÉV-vel érdemes jönni, amelyre a Margit-hídnál vagy az Árpád-hídnál is fel lehet szállni. Leszállás a FILATORIGÁT megállónál. (Érdemes használni a www.bkk.hu útvonaltervezőjét!)

Fontos! Amennyiben nagy esőzést ígérnek aznapra, vagy azon a héten sokat esik, lefújjuk a Bajnokságot. Erről mindenképp tájékoztatjuk a jelentkezett csapatok képviselőit.

A csapatok 9:00-ig érkezzenek meg, hogy a mérkőzéseket minél előbb elkezdhessük! Ahogy szoktuk, most is a hozottból ebédelünk. És lesz szabadtéri szentmise is. A program zárása, eredményhirdetés 17.30 körül várható.

Fontos még, hogy a játékszabály idén nem változott (a weboldalról letölthető). A bírók csakis ezen szabály szerint fogják vezetni a mérkőzéseket, akik otthonról hozott egyéni szabályokat semmilyen körülmények között nem vesznek figyelembe.

Telefonos kapcsolat: Zólyomi Kata – 30 / 743 58 60.

Várjuk jelentkezéseteket!
a szervezőkLetölthető métaszabályzat (2015-ös, legfrissebb változat)