Flamma

A Flamma kezdetei,
fiatal egyetemisták évközi találkozói a Horánszky 20-ban

Csoportunk 2009 őszén alakult, az az évi Celldömölki ifitábor után. Ebben az időszakban néhányunkban felmerült, hogy saját, felnövekvő korosztályunk számára átfogóbb csoportot alakítsunk a bogár közösségén belül.
Alapját az akkori 3 legaktívabb Pest-környéki bogárklub, a taksonyi, pilisvörösvári és dunakeszi klub alkotta. Idővel számos pesti bogár is csatlakozott hozzánk.
Alapvető törekvéseink a korosztály összefogását, kapcsolataink, barátságaink elmélyítését, valamint intellektuális és spirituális együtt fejlődését célozzák.
1989-91-ben született fiatalok vagyunk, akik jelenleg igyekszünk a bogár arcvonalát alkotni, feladatokat vállalni és a közösség fejlődését szolgálni. Nyitottak vagyunk minden, a korosztályba tartozóra, aki közel érzi magához törekvéseinket.

Az utóbbi néhány év eseményei, találkozásai mind megalapozták az első vándortábor létrejöttét is. A táborunk csapatépítő jellegű, egy, a közösség keretein belül kevésbé megszokott erőpróba, amelyre zarándoklatként is tekintünk (elmélkedések, szilencium). Résztvevői azok, akik legalább egy éve részt vesznek évközi találkozóinkon, amelyek előlépcsői a nyári vándorútnak. Többségünk vezető, de ez nem a részvétel kritériuma.

A táborok képei a megfelelő menüpont alatt találhatók a KÉPEKnél.
Kontakt: benedek.ando@gmail.com, kanga0114@gmail.com, kaszapkristof@gmail.com