Kedves Szentjánosbogár! Kedves Szülő!

 Az első turnus a visszajelzések alapján (is) nagyon jól sikerült! 🙂
Hamarosan zárul a második turnusra való jelentkezés (07.16.) és még van pár hely: Dunakeszin, Lovasberényben és Veresegyházon.

Ha van 9-16 éves gyermeke és ráér 08.01-06. között egy szuper bogár táborra, akkor bíztatjuk a mielőbbi jelentkezésre: https://szentjanosbogar.hu/kozosseg/lelki-napok/

Kedvcsináló videó.

A gyerek és kamasz Lelki Napok idén napközis verzióban kerülnek megszervezésre, azaz a helyieknek és azoknak, akik tudják vállalni, hogy hozzák-viszik a gyermeküket.

Idén is kétféle lehetőség közül lehet választani a Jelentkezési lap kitöltésénél:

  1. Online form elérhető ide kattintva. Kitöltés után generál egy PDF dokumentumot, amit ügyfélkapus hitelesítéssel ellátva vagy kinyomtatva és aláírva olvashatóan scannelve vagy befotózva várunk a lelkinapok@szentjanosbogar.hu címre.
  2. Az üres pdf formátumú jelentkezési lapot kinyomtatva és kézzel kitöltve, aláírás után fotózzák be és küldjék e-mailben vagy elsőbbségivel postázzák a Szentjánosbogár KHE, 1085 Budapest, Horánszky u. 20. címre.

Kérjük, csak akkor jelentkezz, ha a teljes időtartamban (vasárnap 14.00-péntek 14.00) részt tudsz venni!

Ha bármi kérdés merülne fel, forduljatok hozzánk e-mailen (lelkinapok@szentjanosbogar.hu) vagy telefonon (Kata: 30/7435860, Bence: 30/4310143).

Üdvözöl,
Bence és Kata