Kedves Bogarak!

  1. Pápalátogatás

A legutóbbi Bogárhorizont előadást tartottam Ferenc pápa és a Bogarak címmel.

Pápalátogatáshoz közeledve két cikkem: https://jezsuita.hu/nehezen-erti-ferenc-papat-jezsuita-kulcsok-az-egyhazfo-szemelyisegehez-es-tevekenysegehez/
https://www.valaszonline.hu/2023/04/08/ferenc-papa-husvet-koronkai-zoltan-gorfol-tibor-interju/

  1. Montserrat év

Örömmel hirdetjük meg az immáron 14-jére induló Montserrat hivatástisztázó évet a 2023-24-es tanévre. Részletek: https://jezsuita.hu/montserrat-ev-2023-2024

  1. Mindszenty zarándoklat

Az Övé a jövő! – Mindszenty bíboros élettörténete c. könyv ihlette buszos zarándoklattal kelünk útra Budapestről, Mindszenty József bíboros szülővárosába Csehimindszentre, ahol meglátogatjuk a szülőházat, a Mindenszentek templomot, majd szentmisén veszünk részt. Batyuból ebéd után Zalaegerszegen a Mindszentyneumban megtekintjük a Életút és az Egyházüldözés a Kommunista diktatúra alatt bemutató kiállításokat vezetéssel.

2023.05.20. szombat
Kovács Gergely okl. posztulátor, Magyarországi Mindszenty Alapítvány képviseletében.
Lelkivezető, P. Dr. Kunay Viktor CM, lazarista szerzetes.

2023.06.03. szombat
Dr. Soós Viktor Attila egyháztörténész, a Mindszenty Társaság tagja, a Mindszenty életút és az Egyházüldözés a Kommunista diktatúra alatt kiállítások kurátora.
Lelkivezető: Koronkai Zoltán SJ, jezsuita szerzetes.

Szeretettel hívjuk a fiatalokat is erre az egynapos történelmi kalandra, ahol testközelből ismerhetik meg Mindszenty atya Vas megyei szülőfaluját, a mindig szépen rendben tartott szülői portát és a templomot, ahol élete első szentmiséjét mutatta be.
Jelentkezés és további információ: Laczkó Andrea, oveajovo0329@gmail.com

Hajrá Bogár!

Szeretettel az Úrban: Zoli