Kedves Szentjánosbogár! Kedves Szülő!

Felkerült a honlapra az idei gyerek-és kamasz Lelki Napok Jelentkezési lapja!

A 10-15 éves korosztály számára szervezett napok idén az alábbiak szerint kerülnek megrendezésre:

  • Időpont: június 25-30.
  • Helyszínek: Berkenye, Karancsság, Paks, Pilisborosjenő-Üröm, Veresegyház

A gyerek, kamasz és ifjúsági Lelki Napok szervezésénél próbálunk visszatérni a hagyományos családoknál való elszállásos verzióra, de továbbra is kérjük, hogy a helyiek és azok, akik tudják vállalni, hogy hozzák-viszik a gyermeküket, tegyék ezt meg. Ugyanis csak a felajánlott szállások függvényében lesz, lehet mód bekapcsolódásra azoknak, akik másként nem tudnák megoldani a részvételt. Várólisták lesznek minden helyszínen és mindig csak annyi fiatalt tudunk beengedni, ahol tart a szállásszervezés. Köszönjük megértésüket és türelmüket, reméljük, hogy sokan lesznek nyitottak már idén a befogadásra.

Idén is kétféle lehetőség közül lehet választani a Jelentkezési lap kitöltésénél:

  1. Online form elérhető ide kattintva. Kitöltés után generál egy PDF dokumentumot, amit AVDH hitelesítéssel ellátva vagy kinyomtatva és aláírva olvashatóan scannelve vagy befotózva várunk a lelkinapok@szentjanosbogar.hu címre. Természetesen postázhatják is.
  2. Az üres pdf formátumú jelentkezési lapot kinyomtatva és kézzel kitöltve, aláírás után elsőbbségivel postázzák a Szentjánosbogár KHE, 1085 Budapest, Horánszky u. 20. címre.

Kérjük, csak akkor jelentkezz, ha a teljes időtartamban részt tudsz venni!

Az ifiknek (16-22 év) várhatóan május közepén indul a jelentkezés.

Ha bármi kérdés merülne fel, forduljatok hozzánk e-mailen (lelkinapok@szentjanosbogar.hu) vagy telefonon (Kata: 30/7435860, Laura: 30/4310143).

Üdvözöl,
Kata és Laura