Kedves Bogarak!

1. Örömmel hirdetem, hogy lett helyünk húsvétra. Püspökszentlászlón (Pécs-Hosszúhetény mellett) várnak minket a húsvéti szent három napra. Távolságban ez messzebb van, úgyhogy célszerű szabit kivenni nagycsütörtökre. De a hely szépsége és kegyelme kárpótol mindnért. Érdemes már most beírni a naptárba. Zenészek és hátteres jelentkezését már most várjuk. Pontos kiírás majd később.
2.  Nyílt este a jezsuitáknál
Február 2-án, pénteken lesz a megszentelt élet napja, Gyertyaszentelő Boldogasszony ünnepe. Ezen a napon összejövünk mi is páran jezsuiták és kb. 10-15 fiatalember, és egy kötetlen esti beszélgetésben arról gondolkoznánk együtt, hogy vajon hogyan lehet megszentelni egy emberi életet? Mi segíthet eltalálnunk egy benső nyugalomhoz? Gyakorolható-e a jelenlét önmagunk, mások felé és Isten számára? Mit tanulunk Máriától?
3. A közelmúltban nagy vihart kavart egy vatikáni dokumentum (fiducia supplicans) az áldások témájában (rendezetlen helyzetű párkapcsolatok és az áldás kérdése). Görföl Tibor világi teológusnak van egy nagyon alapos és józan kommentárja a dokumentumhoz, amit ajánlok figyelmetekbe.
  1. Személyesen kísért lelkigyakorlatok – bogaraknak kedvezménnyel!!! -az új évben is!

Nagyon fontosnak tartom, hogy minél többen részt vehessetek Szent Ignác-i lelkigyakorlatokon. Túl azokon az alkalmakon, amit kifejezetten nektek szervezünk pl. vezetőképző lelkigyakorlat, KELNI tábor lelkigyakorlatos része stb., nagyon üdvös ha el tudtok menni egyenként is amikor nektek jó személyesen kísért 3-5-8 (kinek mi megfelelőbb) – lelkigyakorlatra.

Két jezsuita lelkigyakorlatos ház is rendelkezésetekre áll:

Dobogókő : https://manreza.hu/

Püspökszentlászló : https://eletrendezeshaza.hu/

Itt a honlapon megtalálható, hogy mikor, milyen lelkigyakorlat van.

Ha szeretnél kedvezményt igényelni -a részvételi díjból akkor keress meg személyesen és lebeszélem a kedvezményt a megfelelő intézménnyel.

Nyilván ha ki tudod fizetni a normál részvételi díjat, tedd meg, de ha csak az anyagiak tartanának vissza a lelkigyakorlattól ne hezitálj megkeresni!

Hajrá Bogár!

Szeretettel az Úrban: Zoli