Sziasztok Bogarak! 

Szeretnénk betekintést adni, hogy miként alakul az irodai élet most, hogy Zólyomi Kata lassan visszavonul az irodai munkától. Március 1-től Spengler Kata a bogár iroda vezetője, aki Babay Rékával és Szabó Vivivel osztja meg az irodai feladatokat. Intenzív napokat élünk: rengeteg dolgot igyekszünk átlátni, elsajátítani március folyamán. Jelenleg egyszerre kell ellátnunk a napi feladatokat és átvenni Zólyomi Katától az iroda működésének fortélyait. Kérjük szépen a türelmeteket, támogatásotokat ehhez.

Forduljatok hozzánk továbbra is bizalommal az iroda@szentjanosbogar.hu email címen.

Üdvözlettel,
Réka, Katák, Vivi

Anapokban Huszár Domi szuper csapatépítő délelőttöt tartott nekünk az irodában, ami segíti, megkönnyíti az irodai munkatársak csapattá kovácsolódását.

Az elmúlt hetekben átadtunk több Abbiza és Csodabogár önkéntes díjat. Ezúton szeretnénk gratulálni a díjazottaknak és megköszönni a bogárért végzett lelkes munkájukat.

Az elmúlt hétvégén a játékoskönyvet érintő találkozó zajlott az irodában. Köszönettel tartozunk mindazoknak, akik munkájukkal hozzájárultak a könyv létrejöttéhez.

Zajlik a Lelki Napok szervezése, elindult a tábori helyszínek bejárása. Az elmúlt héten a mocsai helyi szervezőkkel találkoztunk.

A húsvéti bogár lelkigyakorlat (március 28-31.) utolsó helyeire még tudtok jelentkezni.

Várjuk az április 20-i Métabajnokságra is a csapatok jelenkezését. Készülnek az új métaütők – a bajnokságon lehetőség lesz ezek megvásárlására.

Továbbra is keresünk egy gyerektábor helyszínt. Ha van ötleted helyszínre tettrekész helyi szervezőkkel, stabil helyi közösséggel, ne tartsd magadban!

Kérjük, hogy legyetek a bogár 1% nagykövetei: ha barátaitok, kollégáitok közül van, aki tanácstalan a felajánlható 1%-al kapcsolatban, meséljetek neki a bogárról és a bogár által képviselt értékekről!

Köszönjük!