Sziasztok Bogarak!

Szeretnénk 2-3 hetente bepillantást engedni a sikerekbe, folyamatokba és abba, hogy miben tudtok segíteni. 🙂

Üdvözlettel,
Dorci és Kata

 

A január Dorci betanulásával és közgyűlés szervezésével telt. Ez utóbbi sok feladattal járt a színfalak mögött (beszámolók és tervek előkészítése, tagok válaszainak begyűjtése, ebéd és önkéntes díjak intézése stb.) és még a közgyűlés előtti napon is este 7-ig szerkeszettük a másnapi vetítendőket Domival. ? Úgy érezzük, hogy az erőfeszítésnek meglett a gyümölcse és sikeres közgyűlésen vagyunk túl. A jelentősége nagy az iroda számára, hisz ez az elsődleges színtere a beszámolóinkra, terveinkre és tevékenységünkre való visszajelzésnek a közösség részéről.
Retrospective – Az irodát segítendő negyedévente Huszár Domi segítségével összegyűlünk hármasban és ránézünk arra, hogy mik azok, amik bosszantanak, elszomorítanak és amik büszkeséggel töltenek el minket. Majd ezek átbeszélése után célokat tűzünk ki, amiket részfeladatokra is bontunk. Most a gyakori kérdések és válaszok illetve a honlapon a tudásbázis kialakítása az ami a fókuszban van.
Szükség van még 1 tapasztalt vezetőre iskolai lelkigyakorlat vezetésre március 25-26-án Budapesten, jelezd, ha jönnél.

Még keressük az ifi tábor helyszínét a nyárra, ha van ötleted, ne habozz szólni.

Szeretnénk felmérni, mire lenne szüksége a kluboknak a covid idején, mivel segíthetünk nekik? (programok, eszközök stb.) Írjatok ha van ötlet!