Kedves Bogarak!

1. Áldott Karácsonyt kívánok Mindnyájatoknak és családotoknak. 
Az ünnepekre egy szép lelki olvasmányt ajánlok a figyelmetekbe. Ferenc pápa írását kis Szent Terézről, amely kiváló bevezetés a bizalom útjába, az istengyermekség lelkületébe -amelyre a karácsony titka vezet bennünket.
Néhány inspiráló mondat kedvcsinálónak:

„Ha egy olyan Atya hordoz a tenyerén, aki határtalanul szeret bennünket, akkor ez így marad, jöjjön bármi is, átvészeljük, történjék bármi is, és így vagy úgy, de az ő teljes életet adó szeretetterve beteljesedik életünkben.”

„A bizalom az, ami elvezet bennünket a Szeretethez, és így megszabadít a félelemtől, a bizalom az, ami segít levenni szemünket önmagunkról, a bizalom az, ami lehetővé teszi, hogy Isten kezébe helyezzük azt, amire csak ő képes. A bizalom által mérhetetlen nagyságú szeretet és energia áll rendelkezésünkre ahhoz, hogy testvéreink javát keressük.”
Idézetek forrása ezen a linken. 
2. Újból indul az exodus lelkigyakorlat férfiaknak – január 1 től. 
Információk itt olvashatók.
  1. Helyszínt keresünk bogár húsvétra

Már előre gondolkodunk, hogy hova menjünk bogárhúsvétolni. most hogy otthon lesztek talán ötletek merülnek fel e vonatkozásban.

Helyszínt keresünk tehát.

Néhány paraméter:

  • legyen igény a szolgálatra, mert nincs állandó pap
  • jó ha van valami helyi csoport, kórus stb. ha van valami élet. Ne a sivatagba menjünk. Viszont örüljenek hogy jön egy nagy csapat fiatal akivel együtt lehet működni, együtt énekelni, ministrálni. Ne konkurenciát lássanak bennünk. Szóval valami jó együttműködés lehessen.
  • legyen hol aludnia egy 25-40 fős csoportnak (pl. közösségi ház), ahol nem fagyunk meg (van fűtés, húsvétkor még hűvös tud lenni)
  • Ne legyen túl messze a Fővárostól. Előny, ha jól meg lehet közelíteni tömegközlekedéssel.

Ha van ötleted, javaslatod írd meg kérlek.

Hajrá Bogár!

Szeretettel az Úrban: Zoli