Sziasztok Bogarak!

Szeretnénk 2 hetente betekintést adni, hogy miként alakul az irodai élet, milyen sikereink vannak, milyen folyamatok zajlanak a háttérben és hogy miben van szükségünk a Ti segítségetekre.  

Ha pedig nektek van kérdésetek, kérésetek forduljatok hozzánk továbbra is bizalommal az iroda@szentjanosbogar.hu email címen.

Üdvözlettel:
Réka, Kata, Vivi

Április elején megtartottuk az első csapatépítő közös reggelinket, hogy az irodán kívül is megismerjük egymást. 

Az adó 1%-os kampányunk még folytatódik. Köszönet a nagyköveteknek és a kampány fotók tovább osztását.  Hálásan köszönünk minden eddig befolyt összeget.

Továbbra is intenzíven zajlik a Lelki Napok szervezése és a tábori helyszínek bejárása. Nagyszerű helyi szervezőkkel találkoztunk eddig,  szuper tábori sapkák álltak már össze. 

Lezárult a jelentkezés a XXV. Országos Métabajnokságunkra. Nagyon örülünk, hogy szép számmal összegyűltek a csapatok és bízunk benne, hogy nagyon jó méta élményetek lesz.

Köszönjük, hogy néhányan vállaltátok a díjazott Bogár önkéntes interjúk elkészítését. Nagyon szép történeteket ismerhettek majd meg.

Megváltozott az iroda ügyfélfogadási ideje. Áprilistól szerdánként várunk Titeket 13:00-17:00 között.

 

Felmerült az igény, hogy Zuglóban, 10-13 éves korosztály számára lehetne indítani bogár klubot. A beérkező megkeresések alapján is  látjuk, hogy szükséges lenne ennek a korosztálynak egy budapesti klub. Ha érzel magadban motivációt, nyitottságot a szerepre, hálásan köszönjük, ha felveszed velünk a kapcsolatot.

Ha Műhely munkában segítenéd a bogarat, az Ifi team és a Rajzás team örömmel fogadja az új tagokat.

Köszönjük!