Sziasztok!

Spengler Katalin vagyok. Igazi “ősbogár”. Az első bogártábori élmény valamikor a 90-es évek végén ért. Nővérem unszolására mentem el az első táboromba. Nem sok kedvem volt hozzá, mert azt gondoltam, ez is csak egy nyári hittantábor a sok közül. Rá kellett jönnöm, hogy a Bogár nagyon nem ez!

Vezettem csoportot, tábort, voltam helyi szervező, táborok előtt irodai önkéntes, tagja voltam A Szív újság mellékleteként kiadott Szentjánosbogár magazin szerkesztőbizottságának. 

2004-ben vonultam vissza az aktív bogarazástól, de barátságok, értékes emberi kapcsolatok révén az elmúlt 20 év sem telt teljesen távol a közösségtől.

Március 1-től vagyok a bogár iroda vezetője. Bízom abban, hogy a munkám során meghálálhatok valamit a közösségnek abból a sok jóból, amit az elmúlt 26 évben kaptam. A Bogár nélkül nem lennék az az ember, aki ma vagyok.

Jogász és óvodapedagógus diplomám van. Amikor épp nem a bogár szekerét tolom, otthon 5 gyermekemről gondoskodom. 

Forduljatok hozzám bizalommal a honlap tartalmával, megjelenésével kapcsolatban és az év közben szerveződő programokkal kapcsolatban is. Az iroda munkatársaként támogatni tudlak benneteket a programszervezés során felmerülő adminisztrációs teendőkkel, ötletekkel, néhány lelkesítő mondattal. Akkor is szívesen állok rendelkezésetekre, ha valahol elakadtok a szervezésben vagy megkopott a kezdeti lelkesedésetek. Igyekszem az irodai és az elnökségi munkámra is szolgálatként tekinteni és a legapróbb feladatot is Isten nagyobb dicsőségére tenni.