Sziasztok Bogarak! 

Szeretnénk újra hírt adni az irodából, hogy belelássatok, hogy milyen sikereink vannak, milyen kisebb, nagyobb folyamatok zajlanak most a Bogárban. 

Üdvözlettel:
Réka, Kata, Vivi

Elkészült a gyerek – kamasz és az ifi Lelki Napok témái. Köszönjük a téma műhelyek munkáját. Nagyon hasznos és jól kidolgozott témák, témamenetek készültek. 

Hála a nagyszerű szegedi klubnak, akik Garai Maja vezetésével elkészítették a táborokba az akadályverseny programokat. 

Lezárult az adó 1% felajánlásának időszaka. Köszönjük mindazoknak, akik támogatták a Bogarat.

Mérföldkőhöz érkezett a táborszervezés: június 1-én megtartottuk a gyerek-kamasz tábor előkészítő napot. Nagy élmény volt számunkra a találkozás, a gárdák összeállásának látványa. Különös örömmel köszöntöttük azokat a vezetőket, akik idén vállalják először ezt a nagy feladatot. Jó testi-lelki felkészülés kívánunk minden vezetőnknek! 

Közben az iroda folyamatosan dolgozza fel a jelentkezéseket, forró drót van a helyi szervezőkkel, folyik a szállásadók toborzása a helyszíneken.

Hirdessétek Ti is ismerőseitek, rokonok körében vagy munkahelyeteket, hogy vannak bogár táborok ahova szeretettel várjuk még a fiatalok jelentkezését. 

A gyerek és ifi táborok előtti munkálatokhoz is örömmel fogadunk az önkéntes segítőket. Az alábbi táblázatban tudod bejelölni, hogy rád mikor számíthatunk. 

Bármi kérdés, kérés esetén forduljatok hozzánk bizalommal. Arra kérünk Titeket, hogy munkával kapcsolatos témákban minden esetben az irodai e-mail címünkre írjatok és ne a privát elérhetőségünkön keressetek. 

Köszönjük!

Kata, Réka, Vivi