Sziasztok Bogarak! 

Szeretnénk újra hírt adni az irodából, hogy belelássatok, hogy milyen sikereink vannak, milyen kisebb, nagyobb folyamatok zajlanak most a Bogárban. 

Üdvözlettel:
Réka, Kata, Vivi

Jelentős időszakon vagyunk túl az irodával. Lezajlott 5 gyerek-kamasz tábor, 355 gyermek részvételével és még folyamatban, de már finishben van a 2 ifi tábor Mocsán és Mogyorósbányán. Őket még hordozzátok Ti is imáitokban, igazán teljes tábori megélésekkel térjenek majd haza. 

Nagy köszönet és hála van bennünk a közösség felé. Örülünk, hogy friss csapatként, e téren kevés tapasztalattal sikerült megszervezünk ezeket az eseményeket. Ehhez azonban tőletek, irodában segítő önkéntesektől, táborvezetőktől, hátteresektől, csoportvezetőktől és más Bogaraktól is rengeteg segítséget, támogatást, elfogadást, türelmet kaptunk. 

Az idei táborokra készülve nagyszerű helyi szervezőket, plébánosokat ismerhettünk meg. Csodás tábori élményekről olvashattok beszámolókat a Magyar Kurír és a Demokrata oldalán. 

Hogy jövőre még ügyesebben, hatékonyabban szervezhessük nektek a Lelki Napokat kérünk Titeket, hogy írjatok tábor utáni kiértékelőket bármilyen szerepben voltál is jelen a táborban, ugyanis ezek a visszajelzések nekünk most nagyon jó tanulási lehetőséget adnak. 

A gyerek-kamasz táborozóknak már kiküldtük a formot, hétvégén pedig már az ifi résztvevők is megkapják.

Kitöltési határidő: 2024.08.25.

Szolgálati közlemény: Az iroda augusztus 12 – 23. között zárva tart. Utána új lendülettel vágunk bele a tábor utáni tanulságok feldolgozásában és az évközi munka és programok szervezésébe. 

Köszönjük!

Kata, Réka, Vivi