Kedves Szentjánosbogár!

Légy te is rendszeres támogatónk!

2020 augusztusban 12 fővel (62.300 Ft/hó) indultunk, 2024 januárjában 67 adományozónál (487.100 Ft/hó) járunk! Hálásan köszönjünk! További célunk elérni a 100 rendszeres támogatót!

Ezeket a forrásokat a következőkre fordítjuk:

  • programjaink szervezése,
  • azok segítése, akik nem tudják önerőből a teljes részvételi díjat kifizetni táborainkban, programjainkon,
  • kiadványaink fejlesztése és terjesztése,
  • klubok munkájának, létrejöttének támogatása.

Támogatási modellek:

  • Mécses 2500 Ft/hó
  • Gyertya 5000 Ft/hó 
  • Fáklya 10000 Ft/hó
  • Tábortűz 20000 Ft/hó
  • Lámpás Egyéb összeg/hó

Rendszeres átutalásként lehet megvalósítani ezt a támogatási formát. Egyszeri banki megbízással  rendelkezhetsz, hogy milyen gyakorisággal, mekkora összeggel szeretnéd támogatni munkánkat.

Ha szeretnél részt venni ebben, és segíteni a Bogár jelenének és jövőjének biztosításában, az alábbi számlaszámra utalj:

Szentjánosbogár KHE – CIB Bank 11100104-18689156-35000008

Ha már eddig is támogattál, keress valakit, aki élne a rendszeres támogatás lehetőségével, ezzel hozzájárulva a fennmaradásunkhoz.

Köszönjük a támogatásodat előre is!

Mivel biztatnak a Bogár rendszeres adományozói?
Ők miért támogatnak?

“Én azért, mert rengeteg meghatározó élményt, gondolatot, barátságot kaptam a bogárban, lényegében mindent, ami most meghatározza az életemet. Illetve itt ismertem meg a feleségemet is. Mivel tevőlegesen most nem tudok segíteni, úgy gondoltam, hogy anyagilag igen.” 

Vezető családapa

 

“Azért támogatom, mert nagyon sokat kaptam tőle elsősorban lelkileg, a hitem nélkülözhetetlen alkotóeleme a bogár.

Másrészt kaptam olyan képességeket amik a munkaerőpiacon is megnövelik az értékemet, tehát anyagilag is mérhetők. Ilyen például a Vezetőképzőn kapott szemlélet. Vagy az hogy legutóbb kérés nélkül kaptam fizetésemelést ezzel az indokkal: “bárkivel együtt tudsz dolgozni, ami nagyon ritka.” Ezt is a bogárban tanultam meg, hogy nincs olyan gyerek, aki ha feltétel nélküli szeretetet kap, le ne venné az álarcát előbb utóbb. Ez a kollégákra is igaz. 

Végül nagyon hatékonynak tartom a bogarat, hogy milyen kis pénzből/költségvetésből mennyi gyereket érünk el és azok milyen erős pozitív hatást kapnak. 

Az meg, hogy mennyit állítottam be egyszer a bankban rendszeres (így tervezhető) automatikus utalásra, az tök mindegy. A tudat, hogy egy icipici összeggel átálltam az adományozók oldalára jó érzéssel tölt el.” 

Ákos

 

“A mostani vírushelyzet alatt lett világos számomra, hogy már nem egyetemistaként, hanem kereső felnőttként más módon is felelős vagyok a bogárért. Jeleztétek, hogy komoly a baj, és ez megérintett. Egyrészt azért, mert egyre kisebb annak a valószínűsége, hogy nyáron vezetni tudjak, és ezzel ténylegesen beletegyek valamit  a közösbe, másrészt a Bogár olyan mértékben meghatározó és fontos számomra, hogy felelősnek érzem magam a jövőjéért, a fennmaradásáért. A Bogár formálta a személyiségemet, a hitemet, megerősítette a barátságaimat. Felnőtt fejjel kezdtem megérteni, hogy milyen pozitív hatása lehet annak, hogy általában falvakba megyünk táborozni és hogy családok fogadják be a gyerekeket. Nagyon király, hogy a Bogár mind az egyénre, mind a társadalomra ilyen pozitív hatást tud gyakorolni. Mit éri meg támogatni akkor, ha nem a Bogarat?!” 

Vezető lány