XXV. Métabajnokság – 2024. április 20.

2024. április 20-án, szombaton 9.00 és 16 óra között ismét megrendezzük, 25. alkalommal a Szentjánosbogár Országos Métabajnokságot! 

Helyszín: a Hajógyári-sziget

Amennyiben csak fél csapat jött össze, ne keseredj el, igyekszünk segíteni, de ehhez kérlek, mihamarabb töltsd ki szintén a jelentkezési felületet.

részvételi díjat előre kell fizetni, csapatonként egy összegben (Előlegként minimum a nevezési díj felét kérjük előre befizetni, ezt az összeget nem áll módunkban visszatéríteni.) a következő bankszámlaszámra: Szentjánosbogár KHE – 11100104 18689156 35000008 (CIB Bank) – a közleménybe írd be a csapatnevet -, amely Budapestieknek és Pest megyeieknek fejenként 1000 Ft, más megyékből érkezőknek fejenként 800 Ft. Ha ez valamiért nem menne, jelezd az irodának, emiatt ne maradjatok otthon.

Jelentkezési határidő: 2024. április 11. csütörtök éjfél. A jelentkezés akkor érvényes, ha érkezik visszaigazolás e-mailben vagy telefonon, hogy jöhet a csapat. Ezt akkor kapjátok meg, ha megérkezik a pénz, ami kb. 1-2 nap.

Feltételek: Egy csapat legkevesebb 11 fővel jelentkezhet legföljebb 4 cserejátékossal. A tagok között vegyesen legyenek lányok és fiúk, nagyjából egyenlő arányban, a legfiatalabb és legidősebb között legfeljebb 3-4 év különbséggel, (8-14 évesek között max 2 év korkülönbséggel), hogy ne legyen igazságtalan a játék a többi csapattal szemben!

Információk: Az esemény egy napos, így a jelentkezett csapatok száma dönti el, hogy milyen formában bonyolítjuk le a Bajnokságot. Terveink szerint három korosztályba soroljuk a jelentkezőket.

Az első három helyezett érmet kap. Ezen felül a győztes csapatnak elkészíttetjük a jól megérdemelt bajnoki pólót.

Az idei bajnokságon is nagy hangsúlyt fogunk fektetni a sportszerűségre és külön fogjuk díjazni.

Megközelítés: HÉV-vel a Filatori-gát megállóig és onnan a K-hídon át besétálva. (Érdemes használni a www.bkk.hu útvonaltervezőjét!)

Fontos! Amennyiben nagy esőzést ígérnek aznapra, vagy azon a héten sokat esik, vagy úgy alakul a helyzet, hogy nem tarthatjuk meg biztonsággal, lefújjuk a Bajnokságot. Erről mindenképp tájékoztatjuk a jelentkezett csapatok képviselőit.

A csapatok 9:00-ig érkezzenek meg, hogy a mérkőzéseket minél előbb elkezdhessük! Ahogy szoktuk, most is a hozottból ebédelünk. És lesz szabadtéri szentmise is. A program zárása, eredményhirdetés 15.30 körül várható.

Fontos még, hogy a játékszabály idén nem változott (a weboldalról letölthető). A bírók csakis ezen szabály szerint fogják vezetni a mérkőzéseket, akik otthonról hozott egyéni szabályokat semmilyen körülmények között nem vesznek figyelembe.

Jelentkezés:

Ide kattintva jelentkeztetheted csapatod! Ha nem megy, vagy bármilyen kérdés felmerül, érdeklődni e-mailben is lehet az irodánál, Babay Rékánál a (irodaKUKACszentjanosbogarPONThu) címen. Kérjük, írjátok meg a csapat teljes nevét, a tagok pontos névsorát (betöltött életkorral együtt), a kapcsolattartó nevét, e-mailjét és telefonszámát!

Telefonos kapcsolat: Babay Réka – 30/4310143

Várjuk jelentkezéseteket!
a szervezők