XXV. Métabajnokság – 2024. április 20.

2024. április 20-án, szombaton 9.00 és 16 óra között ismét megrendezzük, 25. alkalommal a Szentjánosbogár Országos Métabajnokságot! 

Helyszín: a Hajógyári-sziget

Amennyiben csak fél csapat jött össze, ne keseredj el, igyekszünk segíteni, de ehhez kérlek, mihamarabb töltsd ki szintén a jelentkezési felületet.

részvételi díjat előre kell fizetni, csapatonként egy összegben (Előlegként minimum a nevezési díj felét kérjük előre befizetni, ezt az összeget nem áll módunkban visszatéríteni.) a következő bankszámlaszámra: Szentjánosbogár KHE – 11100104 18689156 35000008 (CIB Bank), amely Budapestieknek és Pest megyeieknek fejenként 1000 Ft, más megyékből érkezőknek fejenként 800 Ft. Ha ez valamiért nem menne, jelezd Katának, emiatt ne maradjatok otthon.

Jelentkezési határidő: 2024. április 11. csütörtök éjfél. A jelentkezés akkor érvényes, ha érkezik visszaigazolás e-mailben vagy telefonon, hogy jöhet a csapat. Ezt akkor kapjátok meg, ha megérkezik a pénz, ami kb. 1-2 nap.

Feltételek: Egy csapat legkevesebb 11 fővel jelentkezhet legföljebb 4 cserejátékossal. A tagok között vegyesen legyenek lányok és fiúk, nagyjából egyenlő arányban, a legfiatalabb és legidősebb között legfeljebb 3-4 év különbséggel, (8-14 évesek között max 2 év korkülönbséggel), hogy ne legyen igazságtalan a játék a többi csapattal szemben!

Információk: Az esemény egy napos, így a jelentkezett csapatok száma dönti el, hogy milyen formában bonyolítjuk le a Bajnokságot. Terveink szerint három korosztályba soroljuk a jelentkezőket.

Az első három helyezett érmet kap. Ezen felül a győztes csapatnak elkészíttetjük a jól megérdemelt bajnoki pólót.

Az idei bajnokságon is nagy hangsúlyt fogunk fektetni a sportszerűségre és külön fogjuk díjazni.

Megközelítés: HÉV-vel a Filatori-gát megállóig és onnan a K-hídon át besétálva. (Érdemes használni a www.bkk.hu útvonaltervezőjét!)

Fontos! Amennyiben nagy esőzést ígérnek aznapra, vagy azon a héten sokat esik, vagy úgy alakul a járvány helyzet, hogy nem tarthatjuk meg biztonsággal, lefújjuk a Bajnokságot. Erről mindenképp tájékoztatjuk a jelentkezett csapatok képviselőit.

A csapatok 9:00-ig érkezzenek meg, hogy a mérkőzéseket minél előbb elkezdhessük! Ahogy szoktuk, most is a hozottból ebédelünk. És lesz szabadtéri szentmise is. A program zárása, eredményhirdetés 15.30 körül várható.

Fontos még, hogy a játékszabály idén nem változott (a weboldalról letölthető). A bírók csakis ezen szabály szerint fogják vezetni a mérkőzéseket, akik otthonról hozott egyéni szabályokat semmilyen körülmények között nem vesznek figyelembe.

Jelentkezés:

Ide kattintva jelentkeztetheted csapatod! Ha nem megy, vagy bármilyen kérdés felmerül, érdeklődni e-mailben is lehet az irodánál, Babay Rékánál a (irodaKUKACszentjanosbogarPONThu) címen. Kérjük, írjátok meg a csapat teljes nevét, a tagok pontos névsorát (betöltött életkorral együtt), a kapcsolattartó nevét, e-mailjét és telefonszámát!

Telefonos kapcsolat: Babay Réka – 30/4310143

Várjuk jelentkezéseteket!
a szervezők