A 2019-ES  Közösségerősítő 
Szentjánosbogár Lelki Napok
(régi-új nevén: KONDI, korább: felnőtt, 21+)
Mezőtúr, 2019. július 24-28.
Kedves Felnőtt (21+) Bogarak és Érdeklődők, valamint Csoportvezetők és Klubozók (18+)!
Idén, 2019-ben Közösségerősítő / KONDI Lelki Napoknak hívjuk táborunkat. Várunk, ha aktív csoportvezető vagy klubozó vagy és már elmúltál 18 éves, illetve ha idén legalább a 21. évedet töltöd be, és érdeklődsz Közösségünk, illetve a tábor/lelki napok iránt.
A jelentkezésnek idén több formája is lehetséges. A letöltött, majd kinyomtatott jelentkezési lap kitöltése majd postára adása (vagy a Szentájosbogár Iroda postaládájában való elhelyezése), illetve beszkennelt változatának emailben (bogartabor@gmail.com) történő elküldése mellett lehetőség van az itt online kitöltött kérdőív által generált PDF-et is elpostázni, vagy emailezni.
A jelentkezési lapokat 2019. július 5-ig küldjétek el a Szentjánosbogár KHE 1085 Budapest, Horánszky u. 20. címre! NE FELEDD ELSŐBBSÉGIVEL POSTÁZNI A JELENTKEZÉSI LAPOT!!!
Egy kitöltött lapon egy fő jelentkezését fogadjuk el! A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező! A postai beérkezési sorrend számít! Ne felejtsék el aláírni, csak úgy tudjuk elfogadni.
A táborról és a jelentkezésről fontos információkat a Jelentkezési információk fülön található, technikai probléma esetén pedig érdemes elolvasni a Technikai információk fület!)
...-2001 *
Lakcím:
Telefon:
+ - -
+ - -
 
A lelki napok költsége: (szerdától vasárnapig) 12000,-Ft (péntektől vasárnapig) 8000,-Ft.
Mivel minden évben vannak, akik nem tudják kifizetni a lelki napok teljes költségét (többen jönnek nagycsaládból stb.), ezért szívesen veszünk akár kismértékű túlfizetéseket is.
Ft túlfizetéssel tudok hozzájárulni.
Az anyagiak senkit ne riasszanak el, de kérjük a jelentkezési lapra írd rá mennyit tudsz fizetni ().

„A jelentkezési lap elküldésével egyúttal kifejezetten hozzájárulok, hogy a Szentjánosbogár KHE fent említett programja során belső dokumentáció, valamint pályázaton elnyert támogatás elszámolása céljából, továbbá az egyesület nonprofit tevékenységének bemutatása és népszerűsítése érdekében kép- (fotó, videó) és hangfelvételek készüljenek és e felvételeket az egyesület a fenti céloknak és a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény 2:48. § (1) bekezdésének megfelelően kezelje és jelszóval védett honlapján nyilvánosságra hozza, ahogy tette ezt eddig is.”
 
Aláírás: ... (ki kell nyomtatni hozzá a generált, letöltött PDF-et!)
A kitöltött adatok mentése/törlése ennél a böngészőnél, illetve a kitöltött lap letöltése:

Fontos! Nézd át a letöltött kitöltött jelentkezési lapot, hogy rendben van-e!
 • Helyszín: Mezőtúr
 • Időpont: 2019. július 24-étől 28-áig
 • Korosztály: 18+ Bogár csoportvezetők vagy klubozók (2001-ben vagy előtte születettek) és 21+ Bogarak (1998-ban vagy előtte születettek)
 • Jelentkezési határidő: július 5-ig
 • A tábor ára: 12000 (péntektől 8000) Ft
 • A tábor célja: A vezetői közösség építése
 • Részletek, és jelentkezési lap: kondi-bogár-2019-jellap (PDF)
A lelki napok költsége: (szerdától vasárnapig) 12000,-Ft (péntektől vasárnapig) 8000,-Ft.
A jelentkezési lapokat 2019. július 5-ig küldjétek el a Szentjánosbogár KHE 1085 Budapest, Horánszky u. 20. címre!
NE FELEDD ELSŐBBSÉGIVEL POSTÁZNI A JELENTKEZÉSI LAPOT!!!
Lehetőség van arra is, hogy e-mailben küldd el scannelve a bogartabor@gmail.com címre, vagy dobd be a postaládánkba!
Fontos tudnivalók:
 1. A résztvevők zömét a Szentjánosbogár Lelki Napok csoportvezetői alkotják, de szeretettel várjuk a közösség iránt érdeklődő, 21 évnél idősebb felnőtteket is. Szerdán lelkigyakorlattal kezdünk, a hétvégén pedig közösségépítés, előadás és beszélgetés Rochlitz Zsuzsával az erőszakmentes kommunikációról, teaház, táncház, új játékok stb. várható.
 2. Kit várunk: 18 év feletti Bogár csoportvezetők vagy klubozók (2001-ben vagy előtte születettek) és 21 év feletti Bogarak (1998-ban vagy előtte születettek).
 3. Mivel minden évben előfordul, hogy a jelentkezés ellenére valaki mégsem tud eljönni a táborba, viszont lennének mások a várólistán, akik jönnének helyette, ezért nyomatékosan kérlek, hogy jelezd rögtön telefonon (30/743 5860) vagy e-mailben (iroda@szentjanosbogar.hu), ha visszamondod a táborban való részvételedet!
 4. A jelentkezési lap beküldése automatikusan jelentkezésnek számít. Ha a tábor betelt, ezt telefonon jelezzük a későn jelentkezőknek. További tudnivalók (indulás, visszatérés, egyebek) az információs levélben lesznek, amelyet minden jelentkező július 12-ig e-mailben kap meg. Amennyiben július 12-ig nem érkezik meg Hozzád, jelentkezz a fenti számon a Szentjánosbogár Irodában, mert ez azt jelenti, hogy valószínűleg nem kaptuk meg a jelentkezési lapodat.
 5. Mivel a bogártábor nem csupán tábor, hanem legalább annyira lelkigyakorlat is, ezért arra kérünk, fogadd el, hogy a lelki napok ideje alatt nem fogyasztasz tudatmódosító vagy pszichoaktív szert (alkohol, kábítószer), lehetőség szerint nem dohányzol, és figyelsz másokra, magadra. Valamint, azt kérjük, hogy akkor gyere, ha a napi egy szentmisén jó szívvel részt tudsz venni. Nem kevés ember együttlétéről van szó, és tetteink sosem elszigetelt jelenségek, ezért, ha úgy érzed, nem vagy felelős a közösség megítéléséért, vagy ezeket nem fogod tudni betartani, kérünk, ne gyere el erre a hétre. Bármilyen tudatmódosító vagy pszichoaktív szer fogyasztása, a táborból való kizárást vonja maga után.
 6. Két részvételi mód közül választhatsz: Szerda este csatlakozol az elején, és vasárnap délutánig maradsz velünk, vagy pénteken munka után jössz, és a végéig maradsz. Kérlek, egyéb megoldásban ne gondolkodj, nem lesz rá mód, a csapat egységének nem tesz jót az átjáróházjelleg.
Tábori pap: Kutas Attila és Horváth Ferenc SJ
Lelkigyakorlatos részért felel még: Heim Kata RSCJ és Szulyovszky Hajnalka RSCJ
Táborvezető: Szödényi Ákos
Hátteresek: Oláh Boriska és Garai Vendel
Kitöltési útmutató:
 • Töltsd ki a kérdőív fülön az összes mezőt (a *-osak, ill. halvány pirosas hátterűek kötelezők).
  Ahol jelzi, javítsd a hibát.
  • A kérdőívben található beviteli mezőkben ellenőrzés történik a mező elhagyásakor. Ha hibás vagy hiányos a bevitt adat, egy rövid piros üzenet fogja jelezni a mező fölött, hogy mit várunk el.
  • Ha ezek alapján mégsem vihető be a helyes információ (pl. külföldi jelentkező esetén az irányítószám nem feltétlenül 4 számjegy lesz), akkor ezt valahol másik mezőben jelezd, pl. alul az Egyéb-nél.
  • További hibák esetén a gabroszKUKACgmailPONTcom email címen lehet segítséget kérni, vagy egyáltalán szólni a hibáról.
 • A [Ellenőrzés és PDF letöltése] gombra kattintva, utólagosan is ellenőrzi a hibákat. Ha nincs hiba, elindul a kitöltött adatokkal generált PDF letöltése, ha van hiba, egy üzenet jelzi azt.
 • Alul a [Mentés] gomb akkor lehet hasznos, ha szükség volna a bevitt adatok ideiglenes mentésére (pl. félbe kell hagyni a kitöltést, vagy testvérnek is hasonló adatokkal kellene kitölteni).
 • Ezen böngészőhöz tárolt kitöltött adatok elfelejtésére szolgál a [Törlés] gomb.

További súgók:
 • Születési idő: Kattints rá a naptár ikonra vagy a mellette levő mezőbe, és lenyílik egy naptár a mező alatt vagy fölött. Ebben navigálj a megfelelő dátumhoz, majd kattints a napra.
  Megjegyzés: Az évek listája azért korlátozott, mert a lelki napok csak egy adott korosztálynak szól. (A részleteket lásd a Jelentkezési információk fülön.)
 • Telefon: A mezőkbe csak számok kerülhetnek, vagy "-" jel(ek). Egy szülői mobilszám megadása kötelező, a másik üresen hagyható.

Az online jelentkezés kitöltéséhez legalább 1024 pixel széles képernyőméret szükséges. A legtöbb böngésző támogatott (IE 7.0+, Firefox 3.6+, Safari 5.0+, Opera 10+, Chrome). Ha mégsem működne helyesen az oldal, javaslunk egy újabb böngészőt, leginkább Chrome-ot.

Előfordulhat, hogy a letölthető illetve a kitöltött, generált PDF hibásan jelenik meg: pl. az üres jellapon nem jelenik meg a jelölőnégyzet a jóváhagyásnál alul, vagy a kitöltött, generált PDF-ben az ékezetek nem látszódnak. Windowsban, Firefox böngészővel tapasztaltunk már ilyet. Erre az a megoldás, hogy nem a Firefox beépített PDF-megjelenítőjét kell használni, hanem letölteni a dokumentumot és megnyitni. Ennek beállítása: Eszközök Beállítások Alkalmazások (fül) keress rá a PDF-re és a Művelet oszlopban állítsd át, hogy ne "Előnézet Firefoxban" legyen, hanem "Fájl mentése" majd Bezárás.

Várunk sok szeretettel!

 
Év:
"Az Isten küld, testvéreim, Tinéktek,
Hogy sugarai eleven tüzét,
Amik Arcáról a szívembe égtek,
Sugározzam csendesen szerteszét,
A Testvéreknek, kik az éjben járnak,
Az Isten küldött, szentjánosbogárnak."
Sík Sándor

"Rossz voltam, s te azt mondtad, jó vagyok.
Csúf, de te gyönyörűnek találtál.
Végig hallgattad mindig, amit mondtam.
Halandóból így lettem halhatatlan."
Pilinszky János: Átváltozás
(Ha valami hibásan látszódna, nyomj egy frissítést/F5-öt, mert frissülhetett az oldal. A böngészők gyorsítótárazzák az oldalakat, ám ha azok frissülnek, gyakran csak F5-tel frissül a gyorsítótár. További hibákért elnézést.)