Kedves Bogarak,

Többen olvashattátok már az alábbi levelünket a bál elhalasztásáról. Arra gondoltunk Zolival, hogy mégse maradjunk teljesen találkozás nélkül, tartanánk szentmisét a Pázmány teremben 20-án 18 órai kezdettel.

Azt kérjük, hogy az alábbi rendelkezéseket vegyétek figyelembe, mintha a templomban lennénk. Hozzatok énekeskönyvet, hangszert!

Találkozzunk az Úrral és egymással!

_______________________

Hosszú mérlegelés után, és több egészségügyben dolgozó bogárral egyeztetve, végül úgy döntöttünk, hogy nem lenne felelős döntés megtartani most szombaton a Bogárbált. Próbáltuk felmérni, hogy akár egy kis létszámú bálnak a lebonyolítása megoldható lenne-e szigorú szabályozással, de a legutóbbi statisztikák alapján úgy látjuk, hogy közvetlen veszélybe sodorhatnánk ezáltal közösségünk tagjait és hozzátartozóit.

Szeretnénk megköszönni a Bál Műhelynek a kiemelkedő munkáját. Nagyon nehéz ilyen bizonytalan helyzetben szervezni az ismeretlen jövőbe. Ha nem is must, de tavasszal remélem, hogy alkalmunk nyílik majd végre bepótolni és végig táncolni azt a programot, amit összeraktak nekünk.

Üdvözlettel,

Az Elnökség nevében Huszár Domi