„Csodás barátságokat vittem haza.
Sok sok szeretetet és megértést.
Fényt a lámpásomba.”
/19 éves Bogár/

Sziasztok Bogarak!

Jó évet zártunk, sok programunk volt, és már hagyományos keretek között tuduk megszervezni lelki napjainkat. Óriási hála van bennem, amikor visszatekintek és látom, hogy mennyi időt áldoztatok a küldetésünkre. Sok-sok műhely, háttérben kitartóan haladó projektek, csoport és tábor vezetések, lelki gyakorlatok, havi rendszerességű programjaink. Motiváló egy ilyen szuper közösség tagjának lenni.

Azért ragadtam „tollat” hogy meghívjalak Titeket is az idei közgyűlésünkre, mely egy számadás az elmúlt évre, és egy tervezés a jövő évre. Az alkalom fontosságát és lényegét a tavalyi levelemben fejtegettem, jó szívvel ajánlom olvasásra.

Az közgyűlésnek változtattuk a formáján, hogy közelebb tudjuk hozni a közösség aktív tagjaihoz. Lehetőséget fogunk biztosítani kiscsoportos tervezésnek, hogy akik eljönnek azok jobban átlássák és könnyebben tudják segíteni a Bogarat abban, hogy évről évre meg tudjunk újulni, és egyre jobban tudjuk továbbadni a Jó Hírt!

Ha érzitek a motivációt, akkor meghívlak titeket hogy lépjetek be az Egyesületbe és szavazzatok a Bogár jövőjéről. Ha nem szeretnétek a hivatalos szavazásokban résztvenni, akkor pedig meghívlak titeket, hogy legyetek pártoló tagjaink és vegyetek részt a közgyűlésünkön Január 28-án. (Tagság nélkül is részt tudtok venni a közgyűlésen.)

Ha bármi kérdés megfogalmazódik bennetek, akkor keressetek bátran. (Akár még ismeretlen ismerősként 😉 )

Én ott leszek, Te jössz?

Huszár Domi
domonkos.huszar@szentjanosbogar.hu
06/30-216-9880