Kedves Bogarak!

Jó volt tegnap találkozni sokatokkal a közgyűlésen.
Pár lelkiségi ajánlat:

Az idei nagyböjtben ismét hív a magyar jezsuiták lelkigyakorlatos központja, a dobogókői Manréza, hogy imádkozzunk minden nap személyesen és mégis együtt. A személyes imát a szentírási igék, a napi elmélkedések, képek és zenék segítik. A lelkigyakorlat közösségben is végezhető. Erre heti (akár online) közös imádság és megosztás révén nyílik lehetőség.

Remek lehetőség volna egyénileg, vagy a kluboddal belevágni egy intenzívebb imádságos tapasztalatba! Csoportoknak is részt lehet venni. 

A sorozat célja a nyugati keresztény hagyományban gyökerező imádság és meditáció módjainak megismertetése. Az alkalmak eszközöket adnak, hogy a különféle imagyakorlatokon keresztül a résztvevők istenkapcsolata növekedhessen. Szeretné megerősíteni továbbá azt a belső érzéket, ami a mindennapi életben is segítséget nyújt a résztvevőknek vallásos tapasztalataik felismerésében és megjelenítésében. Ez az ismeret lesz az alapja Istennel megélt egyéni útjuk megtalálásának és saját teológiai reflexiójuknak.

 3. Jezsuitákkal a Mesterséges Intelligenciáról 

A műhelybeszélgetés során Prószéky Gábor, Horváth András, Koronkai Zoltán SJ és Szőnyi Szilárd beszélgettek a mesterséges intelligenciáról.

A felvétel a Párbeszéd Házában készült 2023. november 7-én.

4. Gondnokot keresünk: 

Álláshirdetés itt 

 

Hajrá Bogarak!

Szeretettel az Úrban: Zoli