Kedves Bogarak! 

Vascsák Fruzsi vagyok. Találkoztunk már? Könnyen előfordulhat.  2012 óta (ekkor voltam először Szentjánosbogár Lelki Napokon, Rádon) kedvenc közösségi időtöltésem a bogár programokon való részvétel.
Táborok, lelki napok, rajzások, bálok, vezetőképző, métabajnokságok, klubtalálkozók, műhelytalálkozók, bogár futások, ima estek, pincebogár események, közgyűlések, bogár misék…

Úgy gondolom, a személyiségem alakulásában nagy szerepe van a Bogárnak. Az, aki most vagyok a családom, a barátaim, a tanítványaim, a kollégáim számára az mind-mind hordozza azt, amit a Bogárban tapasztaltam, amilyenné a közösség formált. A Bogárban váltam felnőtt kereszténnyé, magabiztos fiatal vezetővé. A Bogárban volt lehetőségem az otthonról hozott keresztény értékrendben megerősödni, hála a sok hiteles embernek, akit időközben megismertem a közösségben.

Három éve az elnökségben tevékenykedek. Szívesen foglalkozom Bogár ügyekkel a szabadidőmben. Fontosnak érzem, hogy a közösségünk egyik alappillére a közös hitünk legyen. Hiszen, Jézus a Főbogár! A bogár Lelkiségét érintő kérdésekkel, ötletekkel, bátran forduljatok hozzám!

Elérhetőségem: vfruzsi11@gmail.com