Sziasztok Bogarak!

Szeretnénk újra hírt adni az irodából, hogy belelássatok, hogy milyen sikereink vannak, milyen kisebb, nagyobb folyamatok zajlanak most a Bogárban. 

Ha pedig nektek van kérdésetek, kérésetek forduljatok hozzánk továbbra is bizalommal az iroda@szentjanosbogar.hu email címen.

Üdvözlettel:
Réka, Kata, Vivi

Elindult  a jelentkezés a gyerek-kamasz Lelki Napokra és már több, mint 200 gyerek jelentkezése érkezett be.Nagyon izgalmas látnunk, hogy napról-napra hogyan alakul a helyszínek telítődése. Mindeközben tartjuk a kapcsolatot a helyi szervezőkkel, hogy minél több gyerek bekerüljön a vágyott helyszínre.

Közben már folyamatban van az Ifi táborok jelentkeztetésének előkészítése. 

Köszönjük az eddig elküldött ifi vezető ajánlásokat. Nagyon jó olvasni az egymásról írt méltatásaitokat. 

A számos feladatunk közepette retrospektív megbeszélést tartottunk az irodában Domi vezetésével, hogy a mindennapi feladatok között lássuk a célt, hogy hogyan, merre haladunk. 

Klubvezetők kerestetnek! 

A pestszentimrei Kitinizált Kexek klub vezetésének átvételéhez keresünk vezetőket, 14-15 éves korosztályhoz. Szeptembertől opcionálisan lehet a PH-ban is tartható nekik klub. Ezzel kapcsolatban kereshettek minket vagy Surányi Lucát. 

Emellett Zuglóba 11-13 évesek számára keresünk klub beindítására és vezetésre lelkes párost.

A gyerek és ifi táborok előtti munkálatokhoz idén is örömmel fogadunk önkéntes segítőket. Az alábbi táblázatban tudod bejelölni, hogy rád mikor számíthatunk. 

Köszönjük!

Kata, Réka, Vivi