A 2019-ES SZENTJÁNOSBOGÁR IFI LELKI NAPOK
ONLINE JELENTKEZÉSI ÍVE
Dunaharaszti, Nyékládháza, 2019. július 14-20.
A 2019-es ifi lelki napok ideje elmúlt, így minden alábbi információ archívum jellegű.
1998-2002 *
Lakcím:
Telefon:
+ - -
+ - -
 
- Válassz!
Kedves jelentkező, a Szentjánosbogár Közösség a katolikus hitben élők közössége, lelki napjainkon Jézus tanítása szerint igyekszünk élni, és naponta van szentmise. A hitben való járatlanság nem jelent akadályt a táborainkba jutást illetően, a lenti kérdések azonban tájékoztatásul szolgálnak a csoportvezetők számára, hogy optimálisan tudjanak ezekről kommunikálni a csoporttal, és segíteni a fiatalokat a lelki életük fejlődésében.
Mennyire ismered a katolikus vallást: (pipáld ki, ha igen)
VÁLASZTHATÓ HELYSZÍNEK:
(Kérjük, rangsorold a helyszíneket, mivel a lelki napok maximális létszáma korlátozott.) *
Ragadd meg az egérrel a táborok feliratait, és húzd a megfelelő helyre!
 1. Dunaharaszti
 2. Nyékládháza
.
Figyelem!* Feltétlenül olvasd el a Jelentkezési információk oldalon a Figyelem! kezdetű részt!
* * * * * * * * * (ezt a részt szülő vagy gondviselő töltse ki) * * * * * * * * *
Telefon- vagy mobilszám, amin a lelki napok alatt értesíthetjük:
+ - -
+ - -
 
A lelki napok költsége: 15000,- forint (vasárnap délutántól szombat ebédig),
melyet a táborkezdéskor kell befizetni.
Mivel minden évben vannak, akik nem tudják kifizetni a lelki napok teljes költségét (például többen jönnek egy családból stb.), ezért szívesen veszünk akár kismértékű túlfizetéseket is. Ha szívesen segítene ezeknek a gyerekeknek, kérjük, írja a vonalra, hogy mekkora összeggel:
Ft túlfizetéssel tudok hozzájárulni.

A Szentjánosbogár KHE az adatok kezelése során a 2016/697 Ek rendelet (GDPR) szabályai szerint jár el. Az adatkezeléssel kapcsolatos tájékoztató a www.szentjanosbogar.hu/adatvedelem menüpontban érhető el.
Szülői (gondviselői) nagykorú résztvevői hozzájárulás:
„A jelentkezési lap elküldésével egyúttal kifejezetten hozzájárulok, hogy gyermekemről a Szentjánosbogár KHE fent említett programja során belső dokumentáció, valamint pályázaton elnyert támogatás elszámolása céljából, továbbá az egyesület nonprofit tevékenységének bemutatása és népszerűsítése érdekében kép- (fotó, videó) és hangfelvételek készüljenek és e felvételeket az egyesület a fenti céloknak és a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény 2:48. § (1) bekezdésének megfelelően kezelje és jelszóval védett honlapján nyilvánosságra hozza, ahogy tette ezt eddig is.”
Nyilatkozom, hogy gyermekem a 12/1991. (V.18.) NM rendelet 4.§ (1) bekezdésének megfelelően a táborozásban való részvételre egészségileg alkalmas.
Hozzájárulok ahhoz, hogy gyermekem részt vegyen a Szentjánosbogár ifjúsági Lelki Napokon 2019-ben.
Büntetőjogi felelősségem teljes tudatában nyilatkozom, hogy a fenti adatok a valóságnak megfelelnek.

Aláírás: ... (ki kell nyomtatni hozzá a generált, letöltött PDF-et!)
A táborvezető fokozott felelősséggel tartozik mindenkiért, ezért csak és kizárólag pontos adatokat szolgáltass. Kérjük, ellenőrizd adataid valódiságát!
A kitöltött adatok mentése/törlése ennél a böngészőnél, illetve a kitöltött lap letöltése:

Fontos! Nézd át a letöltött kitöltött jelentkezési lapot, hogy rendben van-e!
A táborvezető fokozott felelősséggel tartozik mindenkiért, ezért csak és kizárólag pontos adatokat szolgáltass. Kérjük, ellenőrizd adataid valódiságát!
Emlékeztetőül:
- Alsó korhatár: 2019. évben betöltött 17. életév (születési éved: 2002),
- Felső korhatár: 2019. évben betöltött 21. életév (születési év: 1998).
- A 21 év felettieket és a csoportvezetőket a Közösségerősítő Lelki Napokra (Kondi) (is) várjuk. Időpontja: 2019. július 24. - 28. A jelentkezési lapot szintén a honlapunkról töltheted le hamarosan.


A tábor témája:  Várakozás, elvárások
A lelki napok költsége: 15000,– Ft. (vasárnap délutántól szombat ebédig).
A jelentkezési lapot mielőbb (a postai beérkezés sorrendje számít), de legkésőbb 2019. JÚNIUS 7-ÉIG küldd el a
Szentjánosbogár KHE 1085 Budapest, Horánszky u. 20. címre elsőbbségivel!
Figyelem!
 1. Csak akkor jelentkezz a lelki napokra, ha azt tudod vállalni, hogy az elejétől a végéig ott is tudsz lenni.
 2. Mivel minden évben előfordul, hogy a jelentkezés ellenére valaki mégsem tud eljönni a lelki napokra, viszont vannak a várólistán, akik jönnének helyette, ezért nyomatékosan kérlek, hogy jelezd rögtön telefonon, ha visszamondod a lelki napokon való részvételedet! Telefonszámunk: 30/743-5860 és 30/431-0143.
 3. A jelentkezési lap postai beküldése automatikusan jelentkezésnek minősül. Ha a tábor betelt, ezt telefonon jelezzük a későn jelentkezőknek. További tudnivalók a lelki napokról (indulás, visszatérés, egyebek) a tábori levélben lesznek, amelyet minden jelentkező június 26-ig kap meg. Amennyiben ekkorra nem érkezik meg, jelentkezz a fenti számokon a Szentjánosbogár Irodában.
 4. Mivel a bogártábor nem csupán tábor, hanem legalább annyira lelkigyakorlat is, ezért arra kérünk, fogadd el, hogy a lelki napok folyamán nem fogyasztasz tudatmódosító vagy pszichoaktív szert (alkohol, kábítószer), lehetőség szerint nem dohányzol, és figyelsz másokra, magadra. Valamint, azt kérjük, hogy akkor gyere, ha a napi egy szentmisén jó szívvel részt tudsz venni. Nem kevés ember együttlétéről van szó, és tetteink sosem elszigetelt jelenségek, ezért, ha úgy érzed, nem vagy felelős a közösség megítéléséért, vagy ezeket nem fogod tudni betartani, kérünk, ne gyere el erre a hétre. Bármilyen tudatmódosító vagy pszichoaktív szer fogyasztása, a táborból való kizárást vonja maga után.
 5. A szállás családoknál lesz. Ingyen, szívességből látnak Téged vendégül otthonaikban, senki nem fizet nekik a reggelidért, vacsorádért, és a lelki napok ideje alatt is munkába járnak, dolgoznak. Ezért csak úgy tudják vállalni a szállásadást, ha nincs éjszakai mászkálás a településen, közvetlenül az esti program befejezése után mindenki hazamegy.
Kitöltési útmutató:
 • Töltsd ki a kérdőív fülön az összes mezőt (a *-osak, ill. halvány pirosas hátterűek kötelezők).
  Ahol jelzi, javítsd a hibát.
  • A kérdőívben található beviteli mezőkben ellenőrzés történik a mező elhagyásakor. Ha hibás vagy hiányos a bevitt adat, egy rövid piros üzenet fogja jelezni a mező fölött, hogy mit várunk el.
  • Ha ezek alapján mégsem vihető be a helyes információ (pl. külföldi jelentkező esetén az irányítószám nem feltétlenül 4 számjegy lesz), akkor ezt valahol másik mezőben jelezd, pl. alul az Egyéb-nél.
  • További hibák esetén a gabroszKUKACgmailPONTcom email címen lehet segítséget kérni, vagy egyáltalán szólni a hibáról.
 • A [Ellenőrzés és PDF letöltése] gombra kattintva, utólagosan is ellenőrzi a hibákat. Ha nincs hiba, elindul a kitöltött adatokkal generált PDF letöltése, ha van hiba, egy üzenet jelzi azt.
 • Alul a [Mentés] gomb akkor lehet hasznos, ha szükség volna a bevitt adatok ideiglenes mentésére (pl. félbe kell hagyni a kitöltést, vagy testvérnek is hasonló adatokkal kellene kitölteni).
 • Ezen böngészőhöz tárolt kitöltött adatok elfelejtésére szolgál a [Törlés] gomb.

További súgók:
 • Születési idő: Kattints rá a naptár ikonra vagy a mellette levő mezőbe, és lenyílik egy naptár a mező alatt vagy fölött. Ebben navigálj a megfelelő dátumhoz, majd kattints a napra.
  Megjegyzés: Az évek listája azért korlátozott, mert a lelki napok csak egy adott korosztálynak szól. (A részleteket lásd a Jelentkezési információk fülön.)
 • Telefon: A mezőkbe csak számok kerülhetnek, vagy "-" jel(ek). Egy szülői mobilszám megadása kötelező, a másik üresen hagyható.

Az online jelentkezés kitöltéséhez legalább 1024 pixel széles képernyőméret szükséges. A legtöbb böngésző támogatott (IE 7.0+, Firefox 3.6+, Safari 5.0+, Opera 10+, Chrome). Ha mégsem működne helyesen az oldal, javaslunk egy újabb böngészőt, leginkább Chrome-ot.

Előfordulhat, hogy a letölthető illetve a kitöltött, generált PDF hibásan jelenik meg: pl. az üres jellapon nem jelenik meg a jelölőnégyzet a jóváhagyásnál alul, vagy a kitöltött, generált PDF-ben az ékezetek nem látszódnak. Windowsban, Firefox böngészővel tapasztaltunk már ilyet. Erre az a megoldás, hogy nem a Firefox beépített PDF-megjelenítőjét kell használni, hanem letölteni a dokumentumot és megnyitni. Ennek beállítása: Eszközök Beállítások Alkalmazások (fül) keress rá a PDF-re és a Művelet oszlopban állítsd át, hogy ne "Előnézet Firefoxban" legyen, hanem "Fájl mentése" majd Bezárás.
 
Év:
"Az Isten küld, testvéreim, Tinéktek,
Hogy sugarai eleven tüzét,
Amik Arcáról a szívembe égtek,
Sugározzam csendesen szerteszét,
A Testvéreknek, kik az éjben járnak,
Az Isten küldött, szentjánosbogárnak."
Sík Sándor

"Rossz voltam, s te azt mondtad, jó vagyok.
Csúf, de te gyönyörűnek találtál.
Végig hallgattad mindig, amit mondtam.
Halandóból így lettem halhatatlan."
Pilinszky János: Átváltozás
(Ha valami hibásan látszódna, nyomj egy frissítést/F5-öt, mert frissülhetett az oldal. A böngészők gyorsítótárazzák az oldalakat, ám ha azok frissülnek, gyakran csak F5-tel frissül a gyorsítótár. További hibákért elnézést.)