Sziasztok Bogarak!

Különleges irodai betekintővel érkeztem, köszönhetően a speciális eseménynek. Bence tovább lép az irodából és ennek kapcsán Domi kezdeményezte, hogy legyen egy kilépési interjú vele.

Hármasban jöttünk össze egy péntek reggelen, meleg teát kortyolgatva és elgondolkodtatva Bencét, hogy pl. melyik volt a legjobb/legrosszabb napja, mi okozott nehézséget a munkában, mennyire érezte magát hasznosnak, kapott-e visszajelzést stb.

A beszélgetésből a következő gondolatokat emelnénk ki melyek a jövőre nézve is lényegesek szerintünk:

  • A legjobb élmény: Spontán születésnap meglepetés egy barát által, egy nagy siker megünneplése. Spontán, rugalmasan voltak ezek kezelve, amitől ezek még jobban sikerültek.
  • A legrosszabb élmény: Összeveszni valakivel a közösségből; negatív kritika és rossz hír keltés valóságalap nélkül vagy egyszerűen ismeret hiányból fakadóan.
  • Munkakörnyezet jellemzése: A munkakörnyezetet leginkább az ott dolgozó munkatársak személyisége határozza meg, de kiemelten jelen van a Bogár Pedagógia.
  • Milyen eszközöket hiányolt a munkavégzéshez: alapvetően nem volt gond, mert sikerült kreatívan áthidalni a hiányokat, de jól jött volna egy okostelefon (pl. fotó készítéshez) és az otthoni munkához laptop, hogy ne a sajátot kelljen használni.
  • Kapott-e visszajelzéseket a munkájára: Alapvetően igen kapott megfelelő visszajelzéseket Katától meg az Elnökségtől, de nem feltétlen a közösségtől.
  • Mennyire érezte, hogy az iroda értékes része: Nagyon! Jó volt látni amikor egy program vagy tábor sikeresen megvalósult.
  • Ajánlaná-e a barátainak a pozíciót: Többnyire már olyan élethelyzetben vannak amivel nem feltétlen passzol az irodai munka. Nem kifejezetten családbarát ez az állás (esti megbeszélések, hétvégi programok), de pályakezdőknek, egyetemistáknak szuper lehetőség.


Összességében nagyon jó hangulatban álltunk fel az egy órás beszélgetés után, szép lekerekítése volt ez az irodában töltött 5 és fél évnek.

Köszönjük a munkádat, Bence!

Domi és Kata