Sziasztok! 

2004 óta vagyok a Szentjánosbogár közösség tagja, 2012 óta önkéntese, 2019 óta elnökségi tagja. 

Közösségi szerepvállalásom egyik legfontosabb hajtóereje az a tapasztalás, hogy a közösség szolgálata nemcsak az emberekkel, de Istennel is mélyíti a kapcsolatomat. Miközben segítünk másoknak, kötődéseket alakíthatunk ki, barátságokat köthetünk, és olyan közösségi hálókat építhetünk, amelyen keresztül Jézus arca mosolyog ránk.

Az egyik legmeghatározóbb nyári élményem a dunaföldvári táborban, a csoportomban történt. Egy délután, amikor egy kisfiú, aki eleinte nagyon zárkózott volt és nehezen illeszkedett be a tábori közösségbe, hirtelen felszabadult és nagy lelkesedéssel vett részt egy csoportos játékban. Ez a pillanat azért volt olyan meghatározó számomra, mert rámutatott arra, hogy még a legkisebb támogatás is hatalmas hatással lehet valakinek az életére, és ez arra inspirált, hogy még többet tegyek mások segítéséért, szolgálatáért.

Ugyanezek az apró figyelmességek, egymás felé értő figyelemmel fordulás nemcsak tábori körülmények között, de műhelymunkák, projektek során is közösséget teremtenek, gyümölcsöző eredményt hoznak. Ezt szeretném megélni és éltetni elnökségi feladataim végzése során. Amikor a közösség vezetését, koordinálását az elnökségben képviseleti területekre osztottuk fel, én az informatikai és tudás átadással kapcsolatos feladatköröket vállaltam. Ha ezekkel kapcsolatban bármi javaslatod, kritikád, észrevételed van, kérlek keress bátran. Kíváncsi vagyok rád.