Sziasztok,

Bartos-Emri Dorottya vagyok, de a Bogárban csak Dorkaként ismernek. 2007 óta bogarazom és azóta az életem meghatározó részévé vált. Kezdetben csak táborokba jártam, de 2015 óta aktív részese vagyok a „pesti bogaras életnek” is. Idővel nem csak a lelki és közösségi életemmel fonódott össze, hanem szakmailag is közel került hozzám.

 

Az alapszak elvégzése után egy évet Londonban éltem, ahol ugyan azt csináltam, mint vezetőként a táborokban. Csoportvezető voltam egy lelkigyakorlatos házban, ahol hétről hétre új csoportokat kísértem. Miután hazajöttem a jezsuita Inigo csoportban kezdtem el dolgozni Zoli atya vezetésével, ahol a Bogár lelkiségét egy éven keresztül támogattam. Közben még inkább megismertem a Bogár szervezetét, kihívásait és lehetőségeit, így rengeteg tudást és tapasztalatot halmoztam fel róla. Később a mesterszakon a szakdolgozatomat is a Bogárból írtam, önkéntes menedzsment témában.

 

 

2023 óta vagyok az elnökség tagja, ahol minden eddigi tudásom hasznosítani tudom a közösség érdekében. Bátran forduljatok hozzám és keressetek a táborokat érintő ügyekkel, vezetőképzéssel kapcsolatban és bármivel, ami ezekhez kapcsolódik.