A 2019-ES SZENTJÁNOSBOGÁR LELKI NAPOK
ONLINE JELENTKEZÉSI ÍVE
2019. június 30. - július 5.
Csömör, Egyházaskozár, Jászjákóhalma, Rád, Taksony, Újszeged
Kedves jelentkező Bogár, kedves Szülő!
Idén is postai úton történik a tábori jelentkezés. Erre két lehetőség van:
1. letölteni ezt az üres jelentkezési lapot, majd kézzel, tollal kitöltve, aláírva elpostázni, illetve,
2. az alábbi űrlapot kitöltve letölthető lesz egy PDF dokumentum, ami a megadott adatok alapján generálódik. Ezt kinyomtatva és aláírva szintén postai úton várjuk.
A jelentkezési lapot mielőbb (a postai beérkezés sorrendje számít), de MÁJUS 31-ÉIG add postára, elsőbbségivel, a Szentjánosbogár címére:
Szentjánosbogár KHE, 1085 Budapest, Horánszky u. 20.

Egy kitöltött lapon egy fő jelentkezését fogadjuk el! A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező! A postai beérkezési sorrend számít! Ne felejtsék el aláírni, csak úgy tudjuk elfogadni.
A táborról és a jelentkezésről fontos információkat a Jelentkezési információk fülön található, technikai probléma esetén pedig érdemes elolvasni a Technikai információk fület!)
2003-2009 *
Lakcím:
Telefon:
+ - -
+ - -
+ - -
+ - -
 
- Válassz!
Kedves jelentkező, a Szentjánosbogár Közösség a katolikus hitben élők közössége, lelki napjainkon Jézus tanítása szerint igyekszünk élni, és naponta van szentmise. A hitben való járatlanság nem jelent akadályt a táborainkba jutást illetően, a lenti kérdések azonban tájékoztatásul szolgálnak a csoportvezetők számára, hogy optimálisan tudjanak ezekről kommunikálni a csoporttal, és segíteni a gyerekeket a lelki életük fejlődésében.
Mennyire ismered a katolikus vallást: (pipáld ki, ha igen)
VÁLASZTHATÓ HELYSZÍNEK: (Kérjük, számozd be a helyszíneket, az első helytől (1.), ahova menni szeretnél az utolsóig (3.), mivel a lelki napok maximális létszáma korlátozott.) *
Ragadd meg az egérrel a táborok feliratait, és húzd a megfelelő helyre!
 1. Csömör
 2. Jászjákóhalma
 3. Taksony
.
Beteltek: Egyházaskozár, Rád, Újszeged - ide már nem tudunk több jelentkezést fogadni, csak a helyiektől, akiknek nem kell szállás, ők írják megjegyzésbe, hogy mit szeretnének!.
* * * * * * * * * (ezt a részt szülő vagy gondviselő töltse ki) * * * * * * * * *
Amennyiben kér visszajelzést a jelentkezési lap beérkezéséről, valamint a tábori tudnivalókat nem postán kéri, úgy adja meg e-mail címét:
A lelki napok költsége: 13500,- forint (vasárnap délutántól péntek délig),
melyet a táborkezdéskor kell befizetni.
Mivel minden évben vannak, akik nem tudják kifizetni a lelki napok teljes költségét (például többen jönnek egy családból stb.), ezért szívesen veszünk akár kismértékű túlfizetéseket is. Ha szívesen segítene ezeknek a gyerekeknek, kérjük, írja a vonalra, hogy mekkora összeggel:
Ft túlfizetéssel tudok hozzájárulni
(a 13500,- Ft-on felül).

A Szentjánosbogár KHE az adatok kezelése során a 2016/697 Ek rendelet (GDPR) szabályai szerint jár el. Az adatkezeléssel kapcsolatos tájékoztató a www.szentjanosbogar.hu/adatvedelem menüpontban érhető el.
Szülői (gondviselői) hozzájárulás:
„A jelentkezési lap elküldésével egyúttal kifejezetten hozzájárulok, hogy gyermekemről a Szentjánosbogár KHE fent említett programja során belső dokumentáció, valamint pályázaton elnyert támogatás elszámolása céljából, továbbá az egyesület nonprofit tevékenységének bemutatása és népszerűsítése érdekében kép- (fotó, videó) és hangfelvételek készüljenek és e felvételeket az egyesület a fenti céloknak és a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény 2:48. § (1) bekezdésének megfelelően kezelje és jelszóval védett honlapján nyilvánosságra hozza, ahogy tette ezt eddig is.”
"Nyilatkozom, hogy gyermekem a 12/1991. (V.18.) NM rendelet 4.§ (1) bekezdésének megfelelően a táborozásban való részvételre egészségileg alkalmas."
Hozzájárulok ahhoz, hogy gyermekem részt vegyen a Szentjánosbogár Lelki Napokon 2019-ben.

Aláírás: ... (ki kell nyomtatni hozzá a generált, letöltött PDF-et!)
A kitöltött adatok mentése/törlése ennél a böngészőnél, illetve a kitöltött lap letöltése:

Fontos! Nézd át a letöltött kitöltött jelentkezési lapot, hogy rendben van-e!
Az alábbi kis táblázat segít eligazodnod, hogy melyik lelki napokra jelentkezhetsz.
 • Lelki napok a gyerek és kamasz korosztály számára
  • Alsó korhatár: 2019. évben betöltött 10. életév (születtél: 2009-ben)
  • Felső korhatár: 2019. évben betöltött 16. életév (születtél 2003-ban)
 • Lelki napok az ifi korosztály számára (jelentkezési lap szintén a honlapról lesz letölthető!)
  • Alsó korhatár: 2019. évben betöltött 17. életév (születtél: 2002-ben)
  • Felső korhatár: 2019. évben betöltött 21. életév (születtél 1998-ban)
   - az 1997-es évben születettek várólistáról kerülhetnek be.

A lelki napok témái:
 • Gyerek korosztálynak: Passzolj ide!
 • Kamaszoknak: Közösség, mint olyan - Mottó: Kulcs az egyensúlyhoz: az összetartozás ereje
A jelentkezési lapot mielőbb (a postai beérkezés sorrendje számít), de MÁJUS 31-ÉIG add postára, elsőbbségivel, a Szentjánosbogár címére:
Szentjánosbogár KHE, 1085 Budapest, Horánszky u. 20.
Ha testvéreddel, barátoddal jössz, és szeretnél vele egy szállásra és/vagy csoportba kerülni, írd meg az ív alján, de természetesen ő is töltsön ki egy jelentkezési lapot! Az egy csoportba való kerülés fontos feltétele, az azonos korcsoportba való tartozás! A szálláson csak lányok, illetve csak fiúk laknak majd együtt. Kivételt csak a testvérek képezhetnek.

Fontos! Ha a jelentkezés ellenére mégsem tudsz eljönni, nyomatékosan kérlek, hogy jelezd rögtön telefonon (30/7435860; 30/4310143), mert akik várólistán vannak, szívesen betöltik a megüresedő helyeket. Segíts, hogy idejében értesíthessük őket!
A JELENTKEZÉSI LAP POSTAI BEKÜLDÉSE AUTOMATIKUSAN JELENTKEZÉSNEK SZÁMÍT!
Június 18-ig minden jelentkező részére kiküldjük a tábori tudnivalókat. Ha június 18-ig nem kapnád meg a tábori levelet, jelentkezz az 30/7435860-os vagy a 30/4310143-os számon.
Kitöltési útmutató:
 • Töltsd ki a kérdőív fülön az összes mezőt (a *-osak, ill. halvány pirosas hátterűek kötelezők).
  Ahol jelzi, javítsd a hibát.
  • A kérdőívben található beviteli mezőkben ellenőrzés történik a mező elhagyásakor. Ha hibás vagy hiányos a bevitt adat, egy rövid piros üzenet fogja jelezni a mező fölött, hogy mit várunk el.
  • Ha ezek alapján mégsem vihető be a helyes információ (pl. külföldi jelentkező esetén az irányítószám nem feltétlenül 4 számjegy lesz), akkor ezt valahol másik mezőben jelezd, pl. alul az Egyéb-nél.
  • További hibák esetén a gabroszKUKACgmailPONTcom email címen lehet segítséget kérni, vagy egyáltalán szólni a hibáról.
 • A [Ellenőrzés és PDF letöltése] gombra kattintva, utólagosan is ellenőrzi a hibákat. Ha nincs hiba, elindul a kitöltött adatokkal generált PDF letöltése, ha van hiba, egy üzenet jelzi azt.
 • Alul a [Mentés] gomb akkor lehet hasznos, ha szükség volna a bevitt adatok ideiglenes mentésére (pl. félbe kell hagyni a kitöltést, vagy testvérnek is hasonló adatokkal kellene kitölteni).
 • Ezen böngészőhöz tárolt kitöltött adatok elfelejtésére szolgál a [Törlés] gomb.

További súgók:
 • Születési idő: Kattints rá a naptár ikonra vagy a mellette levő mezőbe, és lenyílik egy naptár a mező alatt vagy fölött. Ebben navigálj a megfelelő dátumhoz, majd kattints a napra.
  Megjegyzés: Az évek listája azért korlátozott, mert a lelki napok csak egy adott korosztálynak szól. (A részleteket lásd a Jelentkezési információk fülön.)
 • Telefon: A mezőkbe csak számok kerülhetnek, vagy "-" jel(ek). Egy szülői mobilszám megadása kötelező, a másik üresen hagyható.
 • Lelki Napok: Klikkelj egy tábor nevére, majd lenyomva hagyva az egér gombját húzd a listában a kívánt pozícióba az elmozduló dobozt. Ennek segítségével rendezd sorba a táborokat, hogy első helyre kerüljön az a tábor, ahová leginkább menni szeretnél, majd ezek betellése esetén a következőként választandó táborok.

Az online jelentkezés kitöltéséhez legalább 1024 pixel széles képernyőméret szükséges. A legtöbb böngésző támogatott (IE 7.0+, Firefox 3.6+, Safari 5.0+, Opera 10+, Chrome). Ha mégsem működne helyesen az oldal, javaslunk egy újabb böngészőt, leginkább Chrome-ot.

Előfordulhat, hogy a letölthető illetve a kitöltött, generált PDF hibásan jelenik meg: pl. az üres jellapon nem jelenik meg a jelölőnégyzet a jóváhagyásnál alul, vagy a kitöltött, generált PDF-ben az ékezetek nem látszódnak. Windowsban, Firefox böngészővel tapasztaltunk már ilyet. Erre az a megoldás, hogy nem a Firefox beépített PDF-megjelenítőjét kell használni, hanem letölteni a dokumentumot és megnyitni. Ennek beállítása: Eszközök Beállítások Alkalmazások (fül) keress rá a PDF-re és a Művelet oszlopban állítsd át, hogy ne "Előnézet Firefoxban" legyen, hanem "Fájl mentése" majd Bezárás.
 
Év:
"Az Isten küld, testvéreim, Tinéktek,
Hogy sugarai eleven tüzét,
Amik Arcáról a szívembe égtek,
Sugározzam csendesen szerteszét,
A Testvéreknek, kik az éjben járnak,
Az Isten küldött, szentjánosbogárnak."
Sík Sándor

"Rossz voltam, s te azt mondtad, jó vagyok.
Csúf, de te gyönyörűnek találtál.
Végig hallgattad mindig, amit mondtam.
Halandóból így lettem halhatatlan."
Pilinszky János: Átváltozás
(Ha valami hibásan látszódna, nyomj egy frissítést/F5-öt, mert frissülhetett az oldal. A böngészők gyorsítótárazzák az oldalakat, ám ha azok frissülnek, gyakran csak F5-tel frissül a gyorsítótár. További hibákért elnézést.)