Sziasztok Bogarak! 

Szeretnénk újra hírt adni az irodából, hogy belelássatok, hogy milyen sikereink vannak, milyen kisebb, nagyobb folyamatok zajlanak most a Bogárban. 

Ha nektek van kérdésetek, kérésetek forduljatok hozzánk továbbra is bizalommal az iroda@szentjanosbogar.hu email címen.

Üdvözlettel:
Réka, Kata, Vivi

A nyári leállás után visszatértünk a hétköznapok pörgős szervezési munkálataihoz. Az új Bogár évadba belekezdve Huszár Domi vezetésével megtartottuk az első évtervező megbeszélésünket.

Az irodai csapat számára a nyári táborok megszervezése után az évközi programok szervezése és műhelyek működtetése is új kihívásokat fog hozni.

Az irodai ügyfélfogadási idő ismét csütörtökönként 13:00-17:00 között lesz

Az ősz elején máris több programon van lehetőség találkozni a közösség tagjaival: szept. 14-én Rajzás, szept. 28-án KATTÁRS, okt. 13 Szabolcs atya aranymiséje, nov. 30. Adománygyűjtő est.

Ezek mellett havi rendszerességgel újra indulnak az Ima estek minden hónap második szerdáján. Illetve a BogárBand is rendszeresen fog zenélni a Jezsu 20:30-as miséken. Ezekről az alkalmakról mindig hírt adunk facebook és instagram oldalunkon.

Örömmel osztjuk meg, hogy egy hete hivatalosan is felavattunk 12 új Vezetőt, október elején pedig már bővülő részvétellel új Vezetőképző évad is indul.

Bízunk benne, hogy sokan bekapcsolódtok a közösség évközi programjaiba és szükség esetén számíthatunk segítségetekre is.

A Lelki napok sikerét mutatja, hogy sok megkeresés érkezik, különböző korosztályokból, hogy szeretnének a közösség egy klubjához csatlakozni. Ha klubvezető vagy, hálásan köszönjük, ha befogadsz egy-egy hozzád irányított leendő bogarat.

Ha még nem vezetsz klubot, de szívesen vezetnél keress meg minket! Vidéken és az agglomerációban is szükség lehet épp rád!

Köszönjük!

Kata, Réka, Vivi