Sziasztok Bogarak! 

Szeretnénk újra hírt adni az irodából, hogy belelássatok, hogy milyen sikereink vannak, milyen kisebb, nagyobb folyamatok zajlanak most a Bogárban. 

 

Ha nektek van kérdésetek, kérésetek forduljatok hozzánk továbbra is bizalommal az iroda@szentjanosbogar.hu email címen.

Üdvözlettel:
Réka, Kata, Vivi

Nagy örömünkre szolgált hogy idén sikeresen megvalósult a Rajzás szeptember 14-én. Sok régi ismerőssel való találkozásra, játékra, beszélgetésre adott teret az alkalom. Hála a szervező csapatért és Nagy Bálintnak, hogy a Krisztus Király plébánián lehetett az eső helyszín. 

Kata és Réka képviselte közösségünket a Katolikus Társadalmi Napok (KATTÁRS) programján. Köszönjük, hogy több önkéntes és ősbogár család is erősítette a csapatot. Külön öröm, hogy Szabolcs atya is csatlakozott a Bogár sátorhoz.

A közgyűlés időpontja 2025.02.08. Már most írjátok be a jövő évi naptárotokba!

Szeretettel várunk évadnyitó szentmisénkre, október 13-án, 16.00 órakor. Ezen alkalommal ünnepeljük meg Szabolcs atya papságának 50. jubileumi évét is a Jézus Szíve templomba. Ez egy újabb lehetőség bogarasan együtt lenni, találkozni.

Jelenleg a báli team vezetésére keresünk önkéntest. Egy félig kész tematika és segítő csapat már van. Sajnos ha nem lesz, aki összefogja a csapatot, elmarad a november 16-ra tervezett bál. Várjuk a jelentkezésed, ha szívesen lennél a báli műhely vezetője. 

Ha még nem vezetsz klubot, de szívesen vállalnál ilyen szolgálatot keress meg minket! Vidéken és az agglomerációban is szükség lehet épp rád!

Már tervezzük a 2025-ös Lelki Napokat, táborhelyszíneket keresünk, ha van ötleted, írj az iroda@szentjanosbogar.hu email címre.

Köszönjük!

Kata, Réka, Vivi